AK PARTİ Teşkilat Akademisi Samsun'da Başlıyor

Siyaset 26.11.2021 - 17:27, Güncelleme: 26.11.2021 - 17:34
 

AK PARTİ Teşkilat Akademisi Samsun'da Başlıyor

AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından organize edilen ve Türkiye'nin 81 ilinde hayata geçirilecek olan Teşkilat Akademisi Eğitim Programları seçkin konukların katılımıyla Cumartesi günü Samsun'da başlıyor.
AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından organize edilen Teşkilat Akademisi Eğitim Programları, Samsun'da başlıyor. Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen'in koordinasyonunda devam eden proje kapsamında; 27-28 kasım tarihlerinde Atakum Sanat Merkezi'nde gerçekleşecek eğitim programlarına çok sayıda seçkin konuk ve eğitmen katılacak. AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen, AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş,  AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın yanı sıra; İsmail Kılıçarslan, Kurtuluş Tayiz, Şaban Kızıldağ, Talip Küçükcan ve Serdar Tuncer gibi seçkin eğitimcilerin sunum gerçekleştirecekleri program 2 gün sürecek. Teşkilat mensuplarının bilgilendirilmesine yönelik çok sayıda başlık altında verilecek eğitimlerde, katılımcılar; belediyecilikten sosyal politikalara, demokrasiden ak değerlere, siyasal iletişimden toplumsal iletişime, teşkilatçılıktan Türkiye'nin gelecek vizyonuna, ülemizin geçirdiği siyasi değişimden motivasyona kadar geniş bir yelpazede bilgilendirilecek. Programları eksiksiz takip eden katılımcılara AK Parti Genel Merkez AR-GE Başkanlığı tarafından Katılım Belgesi verilecek.
AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından organize edilen ve Türkiye'nin 81 ilinde hayata geçirilecek olan Teşkilat Akademisi Eğitim Programları seçkin konukların katılımıyla Cumartesi günü Samsun'da başlıyor.

AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından organize edilen Teşkilat Akademisi Eğitim Programları, Samsun'da başlıyor. Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen'in koordinasyonunda devam eden proje kapsamında; 27-28 kasım tarihlerinde Atakum Sanat Merkezi'nde gerçekleşecek eğitim programlarına çok sayıda seçkin konuk ve eğitmen katılacak.

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen, AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş,  AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın yanı sıra; İsmail Kılıçarslan, Kurtuluş Tayiz, Şaban Kızıldağ, Talip Küçükcan ve Serdar Tuncer gibi seçkin eğitimcilerin sunum gerçekleştirecekleri program 2 gün sürecek.

Teşkilat mensuplarının bilgilendirilmesine yönelik çok sayıda başlık altında verilecek eğitimlerde, katılımcılar; belediyecilikten sosyal politikalara, demokrasiden ak değerlere, siyasal iletişimden toplumsal iletişime, teşkilatçılıktan Türkiye'nin gelecek vizyonuna, ülemizin geçirdiği siyasi değişimden motivasyona kadar geniş bir yelpazede bilgilendirilecek.

Programları eksiksiz takip eden katılımcılara AK Parti Genel Merkez AR-GE Başkanlığı tarafından Katılım Belgesi verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.