cevat oncu

Atakum'da büyük restleşme: Ya görevden alırsın ya da yargıya gideriz!

Samsun-Haber (Samsun Haber Ajansı) - Samsun Haber Ajansı | 22.05.2022 - 22:01, Güncelleme: 23.05.2022 - 09:14
 

Atakum'da büyük restleşme: Ya görevden alırsın ya da yargıya gideriz!

Atakum Belediyesi Özel Kalem Müdürü Erkan Sağlık'ın 7-8 kişiyle Atakum İlçe başkanlığına baskına gitmesi Cemil Deveci ve CHP teşkilatını karşı karşıya getirdi.
İlçe yönetim binasında  Başkan Özçelik ve Fatih Türkel'e karşı yapılan eylemin tutanak altına alındığı, Başkan Türkel'in de konuyu CHP Genel Merkezine ilettiği öğrenildi. Atakum İlçe Başkanı Turgay Özçelik ve Yönetim Kurulu olayın yaşandığı gece acil koduyla yönetim kurulunu toplayıp Başkan Deveci'yi partiye davet ederken, konuyla ilgili bilgi verdiği ve baskına karışanların tamamının Atakum Belediyesi ile ilişkilerinin kesilmesini istedikleri ortaya çıktı. Cemil Deveci'nin belediyedeki 1 numaralı ismi olarak bilinen özel kalem müdürü Erkan Sağlık'la ilgili soruşturma yürüteceğini söylemesi üzerine İlçe yönetiminin Deveci'ye rest çektiği ve yaşananların ortada olduğunu söylediği ifade ediliyor. Belediye de çalışan birinin yaptığı olayı  hazmedemeyen İl ve ilçe yönetiminin baskın olayında asla geri adım atmayacağı, Cemil Deveci'nin Özel Kalem Müdürü Erkan Sağlık'ı biran önce görevden almasını bekledikleri görevden alınmaması halinde ise yapılan baskınla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunacakları belirtiliyor. Olaylı gecede kamera kayıtları ve görgü tanıklarının ifadelerinin kayıt altında tutulduğu, yaşanan hadisenin CHP'nin genel temayüllerine tamamen aykırı olduğunu belediye de çalışan bir kişinin partiyi küçük düşürücü hareketlerinin asla kabul edilmeyeceği gelen bilgiler arasında yer aldı.
Atakum Belediyesi Özel Kalem Müdürü Erkan Sağlık'ın 7-8 kişiyle Atakum İlçe başkanlığına baskına gitmesi Cemil Deveci ve CHP teşkilatını karşı karşıya getirdi.

İlçe yönetim binasında  Başkan Özçelik ve Fatih Türkel'e karşı yapılan eylemin tutanak altına alındığı, Başkan Türkel'in de konuyu CHP Genel Merkezine ilettiği öğrenildi.

Atakum İlçe Başkanı Turgay Özçelik ve Yönetim Kurulu olayın yaşandığı gece acil koduyla yönetim kurulunu toplayıp Başkan Deveci'yi partiye davet ederken, konuyla ilgili bilgi verdiği ve baskına karışanların tamamının Atakum Belediyesi ile ilişkilerinin kesilmesini istedikleri ortaya çıktı.

Cemil Deveci'nin belediyedeki 1 numaralı ismi olarak bilinen özel kalem müdürü Erkan Sağlık'la ilgili soruşturma yürüteceğini söylemesi üzerine İlçe yönetiminin Deveci'ye rest çektiği ve yaşananların ortada olduğunu söylediği ifade ediliyor.

Belediye de çalışan birinin yaptığı olayı  hazmedemeyen İl ve ilçe yönetiminin baskın olayında asla geri adım atmayacağı, Cemil Deveci'nin Özel Kalem Müdürü Erkan Sağlık'ı biran önce görevden almasını bekledikleri görevden alınmaması halinde ise yapılan baskınla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunacakları belirtiliyor.

Olaylı gecede kamera kayıtları ve görgü tanıklarının ifadelerinin kayıt altında tutulduğu, yaşanan hadisenin CHP'nin genel temayüllerine tamamen aykırı olduğunu belediye de çalışan bir kişinin partiyi küçük düşürücü hareketlerinin asla kabul edilmeyeceği gelen bilgiler arasında yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.