cevat oncu

Atakum'dan Ağrı’ya dayanışma eli

Samsun-Haber 22.11.2021 - 16:47, Güncelleme: 22.11.2021 - 16:47
 

Atakum'dan Ağrı’ya dayanışma eli

Atakum Belediyesi, Ağrı’nın Patnos ilçesindeki okullara dayanışma elini uzattı. Okulların fiziki şartlarının iyileştirilmesi için boya ile öğrencilere kışlık kıyafetler yola çıkarıldı.
Atakum Belediyesi Paylaşım Merkezi (PAYMER) ve Atakum Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi, iş insanı Abdurrahman Acat’ın destekleriyle Ağrı’nın Patnos ilçesine dayanışma eli uzandı. 35 okula destek Patnos İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Taşdemir'den gelen talep üzerine harekete geçen Meclis Üyesi Abdurrahman Acat, köy okullarının fiziki şartlarının iyileştirilmesi için 35 okula boya desteği gerçekleştirdi. Boyaların yanı sıra belediye ekipleri hayırseverlerin PAYMER’e bağışladığı mont, bere, atkı, eldiven, çorap, kazak, pantolon, kaşkol gibi birçok kışlık giyim eşyasını bir araya getirdi. Öğrencilerin kış mevsimini sıcak geçirmelerini sağlayacak olan kışlık kıyafetler, ayrı ayrı gruplandırıldıktan sonra kolilere yerleştirildi. Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci de koliler hazırlanırken PAYMER çalışanlarını ziyaret etti. Kolilerin hazırlanması ve yüklenmesinin ardından kamyonet Ağrı’ya doğru yola çıktı.
Atakum Belediyesi, Ağrı’nın Patnos ilçesindeki okullara dayanışma elini uzattı. Okulların fiziki şartlarının iyileştirilmesi için boya ile öğrencilere kışlık kıyafetler yola çıkarıldı.

Atakum Belediyesi Paylaşım Merkezi (PAYMER) ve Atakum Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi, iş insanı Abdurrahman Acat’ın destekleriyle Ağrı’nın Patnos ilçesine dayanışma eli uzandı.

35 okula destek
Patnos İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Taşdemir'den gelen talep üzerine harekete geçen Meclis Üyesi Abdurrahman Acat, köy okullarının fiziki şartlarının iyileştirilmesi için 35 okula boya desteği gerçekleştirdi. Boyaların yanı sıra belediye ekipleri hayırseverlerin PAYMER’e bağışladığı mont, bere, atkı, eldiven, çorap, kazak, pantolon, kaşkol gibi birçok kışlık giyim eşyasını bir araya getirdi. Öğrencilerin kış mevsimini sıcak geçirmelerini sağlayacak olan kışlık kıyafetler, ayrı ayrı gruplandırıldıktan sonra kolilere yerleştirildi. Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci de koliler hazırlanırken PAYMER çalışanlarını ziyaret etti. Kolilerin hazırlanması ve yüklenmesinin ardından kamyonet Ağrı’ya doğru yola çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.