Başkan Yıldırım: DİRİLİŞ MAÇIMIZ

Spor 27.11.2021 - 12:45, Güncelleme: 29.11.2021 - 12:02
 

Başkan Yıldırım: DİRİLİŞ MAÇIMIZ

Samsunspor Başkanı Yüksel yıldırım taraftarlara 'formanı giy tribünde yerini al' çağrısında bulundu.
Bu akşam 19 Mayıs Stadı'nda Adanaspor karşısında 'diriliş' maçımıza çıkacağız. Mor forma ile Kadına karşı şiddete hayır demeye var mısınız? Biz varız ve stadda olacağız. Mor formanı al da gel" dedi.  Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, Adanaspor karşılaşmasını tribünden izleyecek. Sosyal medya hesabından bu akşam Samsun 19 Mayıs Stadı'nda olacağını duyuran Başkan Yıldırım, 'diriliş maçımız' dediği Adanaspor karşılaşmasını dolu tribünler önünde oynamak istediklerini söyleyerek; Samsunsporlu taraftarlara maça gelin çağırısında bulundu.  TRİBÜNLER DOLSUN  Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; Cumartesi akşam 19 Mayıs Stadı'nda Adanaspor karşısında diriliş maçımıza çıkacağız. Mor forma ile Kadına karşı şiddete hayır demeye var mısınız? Biz varız ve statta olacağız. Mor formanı al da gel". Kırmızı beyazlı taraftarlarında maça büyük ilgi göstermeleri bekleniyor". 
Samsunspor Başkanı Yüksel yıldırım taraftarlara 'formanı giy tribünde yerini al' çağrısında bulundu.

Bu akşam 19 Mayıs Stadı'nda Adanaspor karşısında 'diriliş' maçımıza çıkacağız. Mor forma ile Kadına karşı şiddete hayır demeye var mısınız? Biz varız ve stadda olacağız. Mor formanı al da gel" dedi. 

Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, Adanaspor karşılaşmasını tribünden izleyecek. Sosyal medya hesabından bu akşam Samsun 19 Mayıs Stadı'nda olacağını duyuran Başkan Yıldırım, 'diriliş maçımız' dediği Adanaspor karşılaşmasını dolu tribünler önünde oynamak istediklerini söyleyerek; Samsunsporlu taraftarlara maça gelin çağırısında bulundu. 

TRİBÜNLER DOLSUN 

Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; Cumartesi akşam 19 Mayıs Stadı'nda Adanaspor karşısında diriliş maçımıza çıkacağız. Mor forma ile Kadına karşı şiddete hayır demeye var mısınız? Biz varız ve statta olacağız. Mor formanı al da gel". Kırmızı beyazlı taraftarlarında maça büyük ilgi göstermeleri bekleniyor". 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.