CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu’ndan Bayram Mesajı

Siyaset 01.05.2022 - 18:45, Güncelleme: 01.05.2022 - 18:45
 

CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu’ndan Bayram Mesajı

CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu Ramazan Bayramı Nedeniyle Bir Kutlama Mesajı yayınladı.
Hancıoğlu mesajında şu görüşlere yer verdi; “Bayramlar; kardeşliğimizin, birlik ve beraberliğimizin güçlendiği, paylaşma ve dayanışma duygularımızı pekiştiği anlardır. İçimizin huzur, mutluluk ve sevinçle dolduğu bu kutsal günlerde en büyük arzumuz, memleketimizin neresinde olursa olsun her yurttaşımızın aynı duyguları yaşayabilmesidir. İnsanlar arasında hiçbir ayırımın yapılmadığı, herkesin sevgi, dostluk ve kardeşlik duygularıyla birbirine sarıldığı, sevincine, hüznüne ortak olabildiği günlere kavuşmak, hedefimiz ve yolumuz olmalıdır. Milletimizin her bir ferdinin huzur içinde yaşayacağı, geleceğe umutla bakacağı günlere en kısa zamanda kavuşacağımıza olan inancım tamdır. Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bize bu topraklar üzerinde özgürce yaşamayı nasip eden hürriyet kahramanları ve Aziz Şehitlerimizi şükran ve minnetle anıyor; milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.”
CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu Ramazan Bayramı Nedeniyle Bir Kutlama Mesajı yayınladı.

Hancıoğlu mesajında şu görüşlere yer verdi; “Bayramlar; kardeşliğimizin, birlik ve beraberliğimizin güçlendiği, paylaşma ve dayanışma duygularımızı pekiştiği anlardır. İçimizin huzur, mutluluk ve sevinçle dolduğu bu kutsal günlerde en büyük arzumuz, memleketimizin neresinde olursa olsun her yurttaşımızın aynı duyguları yaşayabilmesidir.

İnsanlar arasında hiçbir ayırımın yapılmadığı, herkesin sevgi, dostluk ve kardeşlik duygularıyla birbirine sarıldığı, sevincine, hüznüne ortak olabildiği günlere kavuşmak, hedefimiz ve yolumuz olmalıdır. Milletimizin her bir ferdinin huzur içinde yaşayacağı, geleceğe umutla bakacağı günlere en kısa zamanda kavuşacağımıza olan inancım tamdır.

Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bize bu topraklar üzerinde özgürce yaşamayı nasip eden hürriyet kahramanları ve Aziz Şehitlerimizi şükran ve minnetle anıyor; milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.