Çocuklar ara tatilde eğlenceye doyacak

Samsun-Haber 13.11.2021 - 22:32, Güncelleme: 13.11.2021 - 22:32
 

Çocuklar ara tatilde eğlenceye doyacak

Birbirinden eğlenceli oyunlar ve yarışmaların bulunduğu atölye etkinlikleri Samsun Yeşilyurt AVM'de başladı.
Samsun Yeşilyurt Alıveriş ve Yaşam Merkezi(AVM) ara tatil boyunca birbirinden eğlenceli oyunları ve yarışmaları çocuklarla buluşturuyor. Atölye etkinlikleri kapsamında AVM'nin en üst katında çocuklar için ücretsiz faaliyet yapabilecekleri bir alan oluşturuldu. Bu alanda çocuklar etkinliklerin ilk gününde çuvalla yarış, ağızlarında kaşıklarla top taşıma gibi eğlenceli oyunlar oynayarak doyasıya eğlendi. 21 Kasım tarihine kadar devam edecek etkinliklerde çocuklara 15 Kasım'da drama atölyesinde, 16 Kasım'da şapka yapım atölyesinde, 17-18 Kasım'da maske yapım atölyesinde, 19 Kasım'da orff - ritim atölyesinde ücretsiz etkinlikler hazırlandı. Çocuklar 20 - 21 Kasım'da ise eğlenceli kahramanlarla yarışmalar yapabilecek.
Birbirinden eğlenceli oyunlar ve yarışmaların bulunduğu atölye etkinlikleri Samsun Yeşilyurt AVM'de başladı.

Samsun Yeşilyurt Alıveriş ve Yaşam Merkezi(AVM) ara tatil boyunca birbirinden eğlenceli oyunları ve yarışmaları çocuklarla buluşturuyor. Atölye etkinlikleri kapsamında AVM'nin en üst katında çocuklar için ücretsiz faaliyet yapabilecekleri bir alan oluşturuldu. Bu alanda çocuklar etkinliklerin ilk gününde çuvalla yarış, ağızlarında kaşıklarla top taşıma gibi eğlenceli oyunlar oynayarak doyasıya eğlendi.
21 Kasım tarihine kadar devam edecek etkinliklerde çocuklara 15 Kasım'da drama atölyesinde, 16 Kasım'da şapka yapım atölyesinde, 17-18 Kasım'da maske yapım atölyesinde, 19 Kasım'da orff - ritim atölyesinde ücretsiz etkinlikler hazırlandı. Çocuklar 20 - 21 Kasım'da ise eğlenceli kahramanlarla yarışmalar yapabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.