cevat oncu

Fofana'dan flaş açıklama! Gidecek mi? Kalacak mı?

Spor 28.04.2022 - 22:00, Güncelleme: 28.04.2022 - 22:00
 

Fofana'dan flaş açıklama! Gidecek mi? Kalacak mı?

Samsunsporlu taraftarlar, Fofana ile ilgili çıkan transfer haberine tepki göstererek, sosyal medyada yıldız futbolcunun takımda kalması yönünde paylaşımlar yaptı.
İnstagram storysinde hakkında çıkan Pendikspor ile anlaştığı yönündeki transfer haberini paylaşan Fofana, haberin üzerine fake news (yalan haber) yazarak bu iddiaları yalanladı Önceki gün süperligyolunda.com adlı internet sitesinin twitter sayfasında paylaştığı, “Pendikspor, sezon sonunda Samsunspor ile sözleşmesi sona erecek olan Moryke Fofana ile anlaşmaya vardı” haberi Kırmızı-Beyazlılar tarafından büyük tepki çekti. Taraftarlar, performansı ile takımın en önemli ismi olan yıldız futbolcunun takımdan gitmemesi yönünde adeta sosyal medyada mesaj yarışına girdi. Konuya son noktayı koyan isim ise Fildişili futbolcu Moryke Fofana oldu. İnstagram storysinde hakkında çıkan haberi paylaşan Fofana, bu paylaşımın üzerine ‘fake news’ yani yalan haber yazdı. Her fırsatta Samsunspor’da mutlu olduğunu ifade eden Fofana’nın bu paylaşımı, taraftarların da rahatlattı. Yıldız futbolcunun önümüzdeki sezonda da Samsunspor’da olması bekleniyor.
Samsunsporlu taraftarlar, Fofana ile ilgili çıkan transfer haberine tepki göstererek, sosyal medyada yıldız futbolcunun takımda kalması yönünde paylaşımlar yaptı.

İnstagram storysinde hakkında çıkan Pendikspor ile anlaştığı yönündeki transfer haberini paylaşan Fofana, haberin üzerine fake news (yalan haber) yazarak bu iddiaları yalanladı

Önceki gün süperligyolunda.com adlı internet sitesinin twitter sayfasında paylaştığı, “Pendikspor, sezon sonunda Samsunspor ile sözleşmesi sona erecek olan Moryke Fofana ile anlaşmaya vardı” haberi Kırmızı-Beyazlılar tarafından büyük tepki çekti. Taraftarlar, performansı ile takımın en önemli ismi olan yıldız futbolcunun takımdan gitmemesi yönünde adeta sosyal medyada mesaj yarışına girdi.

Konuya son noktayı koyan isim ise Fildişili futbolcu Moryke Fofana oldu. İnstagram storysinde hakkında çıkan haberi paylaşan Fofana, bu paylaşımın üzerine ‘fake news’ yani yalan haber yazdı. Her fırsatta Samsunspor’da mutlu olduğunu ifade eden Fofana’nın bu paylaşımı, taraftarların da rahatlattı. Yıldız futbolcunun önümüzdeki sezonda da Samsunspor’da olması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.