Samsun'da AVM'de genç kızın fotoğrafını çeken yaşlı adama gözaltı

Samsun-Haber (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.07.2024 - 16:55, Güncelleme: 18.07.2024 - 16:55
 

Samsun'da AVM'de genç kızın fotoğrafını çeken yaşlı adama gözaltı

Samsun'da, Yeşilyurt Alışveriş Merkezi'nde (AVM) 20 yaşındaki kızın fotoğrafını çeken 75 yaşındaki yaşlı adam, polis tarafından gözaltına alındı.
Olay, Samsun'un Atakum ilçesi Denizevleri Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Yeşilyurt AVM'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, AVM'de bulunan İ.A.(20) adlı genç kızın cep telefonu ile fotoğrafını çeken O.A.(75), şikayet üzerine Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. Bugün Samsun Adliyesine sevk edilen O.A. kötü bir niyetinin olmadığını, ortam çok kötü diye eşine göstermek için fotoğraf çektiğini ileri sürdü. Nöbetçi mahkemeye ifade veren O.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Samsun'da, Yeşilyurt Alışveriş Merkezi'nde (AVM) 20 yaşındaki kızın fotoğrafını çeken 75 yaşındaki yaşlı adam, polis tarafından gözaltına alındı.

Olay, Samsun'un Atakum ilçesi Denizevleri Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Yeşilyurt AVM'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, AVM'de bulunan İ.A.(20) adlı genç kızın cep telefonu ile fotoğrafını çeken O.A.(75), şikayet üzerine Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Bugün Samsun Adliyesine sevk edilen O.A. kötü bir niyetinin olmadığını, ortam çok kötü diye eşine göstermek için fotoğraf çektiğini ileri sürdü. Nöbetçi mahkemeye ifade veren O.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.