Hayati Tekin'den Ramazan Bayram mesajı

Siyaset 01.05.2022 - 19:15, Güncelleme: 01.05.2022 - 19:15
 

Hayati Tekin'den Ramazan Bayram mesajı

CHP Samsun eski Milletvekili ve Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin Ramazan bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
CHP Samsun eski Milletvekili ve Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin Ramazan Bayramı mesajında şu ifadelere yer verdi:  "Milletçe hepimizi manevi iklimiyle saran, ortak bir ruhla kaynaştıran ve kucaklaştıran Ramazan Bayramı’nı bir kez daha coşkuyla karşılamanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz. BİRLİK VE BERABERLİK GÜNLERİ "Mübarek bayramlar aynı zamanda ihtiyaç sahiplerinin unutulmadığı, dargınlıkların son bulduğu, sevgi ve muhabbetin yayıldığı, kardeşliğimizin güçlendiği kıymetli anların müjdecisi ve habercidir. Böylesine önemli günler de milletçe beraber ve ortak paydamız olan vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü tüm dünyaya gösterip yek vücut olmak olmazsa olmazımızdır. 
CHP Samsun eski Milletvekili ve Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin Ramazan bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

CHP Samsun eski Milletvekili ve Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin Ramazan Bayramı mesajında şu ifadelere yer verdi: 

"Milletçe hepimizi manevi iklimiyle saran, ortak bir ruhla kaynaştıran ve kucaklaştıran Ramazan Bayramı’nı bir kez daha coşkuyla karşılamanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz.

BİRLİK VE BERABERLİK GÜNLERİ

"Mübarek bayramlar aynı zamanda ihtiyaç sahiplerinin unutulmadığı, dargınlıkların son bulduğu, sevgi ve muhabbetin yayıldığı, kardeşliğimizin güçlendiği kıymetli anların müjdecisi ve habercidir. Böylesine önemli günler de milletçe beraber ve ortak paydamız olan vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü tüm dünyaya gösterip yek vücut olmak olmazsa olmazımızdır. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.