cevat oncu

İlkadım Kavaklılar Derneği'nden ziyaret yağmuru

Samsun-Haber 01.11.2021 - 19:30, Güncelleme: 01.11.2021 - 19:37
 

İlkadım Kavaklılar Derneği'nden ziyaret yağmuru

Merkezi Samsun'da bulunan İlkadım Kavaklılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri siyasi partileri ve bazı bürokratları ziyaret ederek derneğin faaaliyetleri hakkında bilgi verdi.
Dernek Başkanı Mali Müşavir Levent Kaya, bir sivil toplum örgütü olarak Samsun'un sorunları, beklentileri ve özlemlerine dönük siyasi partilerle görüş alışverişlerinde bulunduklarını, bu ziyaretlerin artarak devam edeceğini söyledi. Başkan Kaya Samsun'un kalkınması, büyümesi ve gelişmesi yönünde önemli fikir ve projeleri siyasi partilerin il başkanlarıyla paylaştıklarını söyleyerek; "Bu şehirde hangi görevi yaparsanız yapın memleket sevginiz ve şehrinize karşı sorumluluklarınız en üst düzeyde olmak zorundadır. Derneğimiz bu bilinç ve heyecanla kurulduğu günden bu yana Samsun'a her alanda katkı vermeye hazırdır. Bizler "bu şehre kendi inandığımız bedeli nasıl öderiz" düşüncesiyle yolumuza doludizgin devam ediyoruz." dedi. Tabela derneği değil, aktif, ayakları yere basan ve Samsunluluk bilincini en önde tutan bir anlayışla çalıştıklarını sözlerine ekleyen Kaya; " Sivil toplum örgütlerinin en önemli görevi yol gösterici, yapıcı ve çözüm üreten bir anlayışı hakim kılmaktır. Her bir arkadaşımız bu düşüncelerle, büyük bir şevk ve heyecanla çalışarak Samsunumuza hizmet etmeyi kendine görev addetmiştir" diyerek sözlerini tamamladı.
Merkezi Samsun'da bulunan İlkadım Kavaklılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri siyasi partileri ve bazı bürokratları ziyaret ederek derneğin faaaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Dernek Başkanı Mali Müşavir Levent Kaya, bir sivil toplum örgütü olarak Samsun'un sorunları, beklentileri ve özlemlerine dönük siyasi partilerle görüş alışverişlerinde bulunduklarını, bu ziyaretlerin artarak devam edeceğini söyledi.

Başkan Kaya Samsun'un kalkınması, büyümesi ve gelişmesi yönünde önemli fikir ve projeleri siyasi partilerin il başkanlarıyla paylaştıklarını söyleyerek; "Bu şehirde hangi görevi yaparsanız yapın memleket sevginiz ve şehrinize karşı sorumluluklarınız en üst düzeyde olmak zorundadır. Derneğimiz bu bilinç ve heyecanla kurulduğu günden bu yana Samsun'a her alanda katkı vermeye hazırdır. Bizler "bu şehre kendi inandığımız bedeli nasıl öderiz" düşüncesiyle yolumuza doludizgin devam ediyoruz." dedi.

Tabela derneği değil, aktif, ayakları yere basan ve Samsunluluk bilincini en önde tutan bir anlayışla çalıştıklarını sözlerine ekleyen Kaya; " Sivil toplum örgütlerinin en önemli görevi yol gösterici, yapıcı ve çözüm üreten bir anlayışı hakim kılmaktır. Her bir arkadaşımız bu düşüncelerle, büyük bir şevk ve heyecanla çalışarak Samsunumuza hizmet etmeyi kendine görev addetmiştir" diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.