cevat oncu

Nurullah Aslan takımdan ayrılacak mı?

Spor 11.05.2022 - 12:45, Güncelleme: 11.05.2022 - 14:03
 

Nurullah Aslan takımdan ayrılacak mı?

Genç eldivenin takımdan ayrılma zamanı konusunda kararsız olduğu öğrenilen Başkan Yıldırım'ın bir sezon daha Nurullah ile devam etmeyi planladığı iddia edilirken; bir yandan da yerli kaleci arayışlarının devam ettiği kulüpten sızan bilgiler arasında.
Samsunspor'da kaleci Nurullah Aslan bilmecesi devam ediyor. Son haftalarda yediği hatalı goller nedeniyle eleştiri oklarına hedef olan genç kaleciye gelen transfer teklifleri ise Başkan Yüksel Yıldırım'ın kafasını karıştırıyor. Genç eldivenin takımdan ayrılma zamanı konusunda kararsız olduğu öğrenilen Başkan Yıldırım'ın bir sezon daha Nurullah ile devam etmeyi planladığı iddia edilirken; bir yandan da yerli kaleci arayışlarının devam ettiği kulüpten sızan bilgiler arasında.  GENÇ KALECİNİN DURUMU KRİTİK Son dönemde özellikle Başakşehir'in transfer etmek için ciddi tekliflerle kırmızı beyazlı ekibin kapısını çaldığı bilinirken; Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın kaleci Nurullah Aslan'la ilgili çok farklı hesaplarının olduğu ifade edildi. Genç kaleciyi daha yüksek bir transfer ücretiyle Avrupa'ya transfer etmek istediği ve bu konuda genç kaleciyle önümüzdeki günlerde özel bir görüşme yapacağı da iddia edildi. Bakalım Nurullah Aslan konusundaki transfer hareketliliği nasıl sonuçlanacak.  25 MAÇTA İLK 11'DE OYNADI Kırmızı beyazlı ekibin büyük umutlarla renklerine kattığı Nurullah Aslan şu ana kadar 26 maçta forma giydi. Bu maçların 25 'nde ilk 11 de sahaya çıkan genç kaleci, sezonun bitimine 2 hafta kala 2bin 227 dakika sahada kalma başarısı gösterdi. Özellikle son haftalarda yediği hatalı gollerle taraftarların eleştiri yağmuruna tutulan Nurullah Aslan'ın da bu yaşananlara çok üzüldüğü belirtildi. Nurullah, hafta sonu oynanacak İstanbulspor ve son hafta ki Tuzlaspor karşılaşmalarında çıkaracağı maçlarla taraftara kendisini affettirmek istiyor. 
Genç eldivenin takımdan ayrılma zamanı konusunda kararsız olduğu öğrenilen Başkan Yıldırım'ın bir sezon daha Nurullah ile devam etmeyi planladığı iddia edilirken; bir yandan da yerli kaleci arayışlarının devam ettiği kulüpten sızan bilgiler arasında.

Samsunspor'da kaleci Nurullah Aslan bilmecesi devam ediyor. Son haftalarda yediği hatalı goller nedeniyle eleştiri oklarına hedef olan genç kaleciye gelen transfer teklifleri ise Başkan Yüksel Yıldırım'ın kafasını karıştırıyor. Genç eldivenin takımdan ayrılma zamanı konusunda kararsız olduğu öğrenilen Başkan Yıldırım'ın bir sezon daha Nurullah ile devam etmeyi planladığı iddia edilirken; bir yandan da yerli kaleci arayışlarının devam ettiği kulüpten sızan bilgiler arasında. 

GENÇ KALECİNİN DURUMU KRİTİK

Son dönemde özellikle Başakşehir'in transfer etmek için ciddi tekliflerle kırmızı beyazlı ekibin kapısını çaldığı bilinirken; Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın kaleci Nurullah Aslan'la ilgili çok farklı hesaplarının olduğu ifade edildi. Genç kaleciyi daha yüksek bir transfer ücretiyle Avrupa'ya transfer etmek istediği ve bu konuda genç kaleciyle önümüzdeki günlerde özel bir görüşme yapacağı da iddia edildi. Bakalım Nurullah Aslan konusundaki transfer hareketliliği nasıl sonuçlanacak. 

25 MAÇTA İLK 11'DE OYNADI

Kırmızı beyazlı ekibin büyük umutlarla renklerine kattığı Nurullah Aslan şu ana kadar 26 maçta forma giydi. Bu maçların 25 'nde ilk 11 de sahaya çıkan genç kaleci, sezonun bitimine 2 hafta kala 2bin 227 dakika sahada kalma başarısı gösterdi. Özellikle son haftalarda yediği hatalı gollerle taraftarların eleştiri yağmuruna tutulan Nurullah Aslan'ın da bu yaşananlara çok üzüldüğü belirtildi. Nurullah, hafta sonu oynanacak İstanbulspor ve son hafta ki Tuzlaspor karşılaşmalarında çıkaracağı maçlarla taraftara kendisini affettirmek istiyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.