Nurullah Aslan yuvadan uçuyor

Spor 04.05.2022 - 14:37, Güncelleme: 04.05.2022 - 14:37
 

Nurullah Aslan yuvadan uçuyor

Uzun bir süredir İstanbul takımlarının yakından takip ettiği Samsunspor'un başarılı kalecisi Nurullah Aslan'ın sezon sonunda yuvadan uçabileceği iddia edildi.
Samsunspor'a geldiği günden itibaren performansıyla ve duruşuyla İstanbul takımlarının dikkatini çekmeyi başaran kaleci Nurullah Aslan'ın sezon sonunda takımdan ayrılabileceği ciddi ciddi konuşulmaya başlandı. İstanbul takımların bir kulübün bu transferi bitirmek için kesenin ağzını açtığı söyleniyor. İsmi sır gibi saklanan bu kulübün yöneticilerinin önümüzdeki hafta içinde Başkan Yüksel Yıldırım ile İstanbul'da gizli bird görüşme yapacağı da sızan bilgiler arasında.  Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yüksel Yıldırım ile ciddi bir pazarlığa girişen İstanbul temsilcisinin bu sezon sonunda genç file bekçisini kadrosuna katmakta kararlı olduğu öğrenildi. Kulübün adı sır gibi saklanırken; Nurullah Aslan'ın da bu transfere sıcak baktığı kulübüne maddi anlamda kazanç sağlayabileceği bir ortamda takımdan ayrılabileceğini yönetime söylediği öğrenildi. 
Uzun bir süredir İstanbul takımlarının yakından takip ettiği Samsunspor'un başarılı kalecisi Nurullah Aslan'ın sezon sonunda yuvadan uçabileceği iddia edildi.

Samsunspor'a geldiği günden itibaren performansıyla ve duruşuyla İstanbul takımlarının dikkatini çekmeyi başaran kaleci Nurullah Aslan'ın sezon sonunda takımdan ayrılabileceği ciddi ciddi konuşulmaya başlandı. İstanbul takımların bir kulübün bu transferi bitirmek için kesenin ağzını açtığı söyleniyor. İsmi sır gibi saklanan bu kulübün yöneticilerinin önümüzdeki hafta içinde Başkan Yüksel Yıldırım ile İstanbul'da gizli bird görüşme yapacağı da sızan bilgiler arasında. 

Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yüksel Yıldırım ile ciddi bir pazarlığa girişen İstanbul temsilcisinin bu sezon sonunda genç file bekçisini kadrosuna katmakta kararlı olduğu öğrenildi. Kulübün adı sır gibi saklanırken; Nurullah Aslan'ın da bu transfere sıcak baktığı kulübüne maddi anlamda kazanç sağlayabileceği bir ortamda takımdan ayrılabileceğini yönetime söylediği öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.