Nurullah Aslan'ın yerine MATEUSZ LİS

Spor 09.05.2022 - 17:34, Güncelleme: 09.05.2022 - 17:34
 

Nurullah Aslan'ın yerine MATEUSZ LİS

İç ve dış transferde büyük bir gizlilik içinde hareket eden kırmızı beyazlı ekipte takımdan ayrılması gündeme gelen kaleci Nurullah Aslan'ın yerine Mateusz Lis ismi telaffuz edilmeye başlandı.
Samsunspor'da sezonun bitimine kısa bir süre kala transfer çalışmaları da hız kazandı. İç ve dış transferde büyük bir gizlilik içinde hareket eden kırmızı beyazlı ekipte takımdan ayrılması gündeme gelen kaleci Nurullah Aslan'ın yerine Mateusz Lis ismi telaffuz edilmeye başlandı. Geçtiğimiz günlerde İzmir ekibi Altay ile yollarını ayıran Polonyalı file bekçisinin Samsunspor ile prensipte anlaşma sağladığı iddia edildi. 25 yaşındaki Polonyalı file bekçisi Altay'da 35 maçta forma giydi ve kalesinde 50 gol gördü. Ortaya koyduğu performansla dikkat çeken Mateusz Lis ligde en fazla kurtarış yapan kaleci oldu. LİS'İ TANIYALIM  Polonya'da Falubaz Zielona Gora ve Lech Poznan altyapısında yetişen 24 yaşındaki Mateusz Lis, daha sonra ülkesinde Miedz Legnica, Podbeskidzie, Rakow ve son 2 sezonda Wisla Krakow kulüplerinde forma giydi. Geçen sezon Wisla Krakow'da 27 maçta görev alan kaleci Lis, geçen hafta başlayan ligde takımının kalesini korudu. Geçmişte Polonya Ümit Milli Takımı'nda da oynayan kaleci Mateusz Lis, Polonya'nın en üst ligi olan Ekstraklasa'da toplam 69 müsabakada görev alırken, bir alt ligde 26 maça çıktı.
İç ve dış transferde büyük bir gizlilik içinde hareket eden kırmızı beyazlı ekipte takımdan ayrılması gündeme gelen kaleci Nurullah Aslan'ın yerine Mateusz Lis ismi telaffuz edilmeye başlandı.

Samsunspor'da sezonun bitimine kısa bir süre kala transfer çalışmaları da hız kazandı. İç ve dış transferde büyük bir gizlilik içinde hareket eden kırmızı beyazlı ekipte takımdan ayrılması gündeme gelen kaleci Nurullah Aslan'ın yerine Mateusz Lis ismi telaffuz edilmeye başlandı. Geçtiğimiz günlerde İzmir ekibi Altay ile yollarını ayıran Polonyalı file bekçisinin Samsunspor ile prensipte anlaşma sağladığı iddia edildi. 25 yaşındaki Polonyalı file bekçisi Altay'da 35 maçta forma giydi ve kalesinde 50 gol gördü. Ortaya koyduğu performansla dikkat çeken Mateusz Lis ligde en fazla kurtarış yapan kaleci oldu.

LİS'İ TANIYALIM 

Polonya'da Falubaz Zielona Gora ve Lech Poznan altyapısında yetişen 24 yaşındaki Mateusz Lis, daha sonra ülkesinde Miedz Legnica, Podbeskidzie, Rakow ve son 2 sezonda Wisla Krakow kulüplerinde forma giydi. Geçen sezon Wisla Krakow'da 27 maçta görev alan kaleci Lis, geçen hafta başlayan ligde takımının kalesini korudu. Geçmişte Polonya Ümit Milli Takımı'nda da oynayan kaleci Mateusz Lis, Polonya'nın en üst ligi olan Ekstraklasa'da toplam 69 müsabakada görev alırken, bir alt ligde 26 maça çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.