Öğrenciler doğa ile iç içe

Samsun-Haber 14.05.2022 - 15:21, Güncelleme: 14.05.2022 - 15:21
 

Öğrenciler doğa ile iç içe

Özel Samsun Final Okulları İlkokul öğrencileri doğa ile iç içe bir yaşam sürüyorlar.
Kampüs okul olmanın tüm özelliklerinden faydalanan minikler son olarak da hobi bahçeleri sürprizi ile karşılaştılar. Okulda oluşturulan hobi bahçesine çeşitli sebze fideleri dikerek,can sularını döktüler. Etkinlik alanında öğrenciler doğayla iç içe olmanın ve yetiştirdiği ürünleri kendi elleriyle koparmalarını, bir nevi kitapta öğrendikleri bilgileri burada uygulamalı olarak görmeleri sonucunda güzel bir deneyim yaşadılar.  Öğrenmenin  sadece sınıf ortamında olmadığı yaşam ve sınav başarısını hedefleyerek yola çıkan Final Okulları güzel bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.
Özel Samsun Final Okulları İlkokul öğrencileri doğa ile iç içe bir yaşam sürüyorlar.

Kampüs okul olmanın tüm özelliklerinden faydalanan minikler son olarak da hobi bahçeleri sürprizi ile karşılaştılar.

Okulda oluşturulan hobi bahçesine çeşitli sebze fideleri dikerek,can sularını döktüler. Etkinlik alanında öğrenciler doğayla iç içe olmanın ve yetiştirdiği ürünleri kendi elleriyle koparmalarını, bir nevi kitapta öğrendikleri bilgileri burada uygulamalı olarak görmeleri sonucunda güzel bir deneyim yaşadılar. 

Öğrenmenin  sadece sınıf ortamında olmadığı yaşam ve sınav başarısını hedefleyerek yola çıkan Final Okulları güzel bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.