Özel Etiler Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Samsun'da açılıyor

Sağlık 30.10.2021 - 21:16, Güncelleme: 30.10.2021 - 21:16
 

Özel Etiler Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Samsun'da açılıyor

Samsun'un Atakum ilçesinde Özel Etiler Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, kısa bir süre sonra açılarak hizmete başlayacak.
SABAH 9'DAN GECE 11'E KADAR AÇIK DİŞ POLİKLİNİĞİ Şirket yönetim kurulu başkanı Özgür Şenol, Samsun Haber Ajansı'na yapmış olduğu özel açıklamada, "İstanbul'da bu konuda faaliyetlerimiz devam ederken, Samsunlu olmam nedeniyle memleketimde de böyle bir müessese kurmanın hayali ile yaşadım. Kısa süre önce başlattığımız çalışmalarda artık sona geldik. 10-15 gün içerisinde açılışını yapacağımız Özel Etiler Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ilk planda sabah 9'dan gece 11'e kadar hizmet verecek" dedi. ATAKUM'UN EN GENİŞ POLİKLİNİĞİNİ HİZMETE SUNUYORUZ Samsun halkının polikliniğimize ilgi göstermesi halinde bu hizmeti 24 saate çıkarmayı planladıklarını ifade eden Şenol, "Çok kalite bir ekiple Samsun halkına hizmet vereceğiz. Kendi alanında uzmanlaşmış hekimlerimiz hastalarımıza özenle hizmet edecek ve onları sağlıklarına kavuşturacaktır. Bildiğim kadarıyla Atakum ilçemizde bu denli geniş çaplı bir sağlık polikliniği yoktu. Bu boşluğu doldurduk. İnşallah Samsun halkının desteği ile sağlık merkezi halinde gelen Samsunumuza kendi inandığımız katkıyı vereceğimizi düşünüyorum" diye konuştu. TÜM SAMSUNLULARI BEKLİYORUZ İstanbul'da faaliyetlerini hala sürdüğünü ikinci şubeyi de Samsun'a açtıklarını sözlerine ekleyen Şenol, "Ben Samsun'da doğdum ve büyüdüm. Gençlik yıllarım bu şehirde geçti. Samsun halkına hizmet etmekten onur duyarım. Uzun vadede Samsun'dan sonra İzmir ve Antalya'ya 3. ve 4. polikliniklerimizi açma düşüncemiz var. Samsun'da sağlık alanında başarılı olmak için buradayız. Halkımıza kaliteli hizmet ve güçlü personelimiz ile hizmet verecek olan polikliniğimize tüm Samsunluları bekliyoruz" diyerek sözlerini tamamladı. a
Samsun'un Atakum ilçesinde Özel Etiler Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, kısa bir süre sonra açılarak hizmete başlayacak.

SABAH 9'DAN GECE 11'E KADAR AÇIK DİŞ POLİKLİNİĞİ

Şirket yönetim kurulu başkanı Özgür Şenol, Samsun Haber Ajansı'na yapmış olduğu özel açıklamada, "İstanbul'da bu konuda faaliyetlerimiz devam ederken, Samsunlu olmam nedeniyle memleketimde de böyle bir müessese kurmanın hayali ile yaşadım. Kısa süre önce başlattığımız çalışmalarda artık sona geldik. 10-15 gün içerisinde açılışını yapacağımız Özel Etiler Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ilk planda sabah 9'dan gece 11'e kadar hizmet verecek" dedi.

ATAKUM'UN EN GENİŞ POLİKLİNİĞİNİ HİZMETE SUNUYORUZ

Samsun halkının polikliniğimize ilgi göstermesi halinde bu hizmeti 24 saate çıkarmayı planladıklarını ifade eden Şenol, "Çok kalite bir ekiple Samsun halkına hizmet vereceğiz. Kendi alanında uzmanlaşmış hekimlerimiz hastalarımıza özenle hizmet edecek ve onları sağlıklarına kavuşturacaktır. Bildiğim kadarıyla Atakum ilçemizde bu denli geniş çaplı bir sağlık polikliniği yoktu. Bu boşluğu doldurduk. İnşallah Samsun halkının desteği ile sağlık merkezi halinde gelen Samsunumuza kendi inandığımız katkıyı vereceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

TÜM SAMSUNLULARI BEKLİYORUZ

İstanbul'da faaliyetlerini hala sürdüğünü ikinci şubeyi de Samsun'a açtıklarını sözlerine ekleyen Şenol, "Ben Samsun'da doğdum ve büyüdüm. Gençlik yıllarım bu şehirde geçti. Samsun halkına hizmet etmekten onur duyarım. Uzun vadede Samsun'dan sonra İzmir ve Antalya'ya 3. ve 4. polikliniklerimizi açma düşüncemiz var. Samsun'da sağlık alanında başarılı olmak için buradayız. Halkımıza kaliteli hizmet ve güçlü personelimiz ile hizmet verecek olan polikliniğimize tüm Samsunluları bekliyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

a

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.