Partimizin kapısı gönül veren herkese açık olacak

Bafra Haber (SHA) - Samsun Haber Ajansı | 25.11.2022 - 22:00, Güncelleme: 26.11.2022 - 13:45
 

Partimizin kapısı gönül veren herkese açık olacak

İYİ Parti Bafra İlçe Başkan Adayı Ali Alptekin; “Güçlü bir yönetimle gümbür gümbür geleceğiz.
Alptekin açıklamasında; Bafra her şeyin en iyisini hak ediyor. Ama maalesef yıllardır hak ettiğini bulamadı. Şehrimize yapılmayanları ve yapılan yanlış işleri de kimse çıkıp gür sesle haykırmıyor. Biz bu şehri hak ettiği yere getirmek için elimizi taşın altına koymaya karar verdik.” Türkiye’nin en çalışkan teşkilatını kuracağız, “Güçlü bir yönetimle gümbür gümbür geleceğiz. Delegelerimizin takdiriyle ilçe başkanlığını kazandıktan sonra da kollarımızı sıvayıp şehrimiz için çalışmaya başlayacağız. İlçe kongremizden sonra seçimlere kadar güçlü bir muhalefet yapacağız ve yapılan her yanlışın karşısında olacağız. Seçimlerden sonra da Allah’ın izniyle iktidar olarak yolumuza devam edeceğiz. Mevcut siyasilerden umduğunu bulamayan Bafralı hemşehrilerimizin tek umudu İYİ Parti. Biz de onların bu umutlarını boşa çıkarmamak adına gecemizi gündüzümüze katıp çalışacağız. İYİ Parti’yi Bafra'da birinci parti yapacağız. Birlikte Başaracağız İYİ Parti Bafra İlçe Başkan Adayı Ali Alptekin
İYİ Parti Bafra İlçe Başkan Adayı Ali Alptekin; “Güçlü bir yönetimle gümbür gümbür geleceğiz.
Alptekin açıklamasında; Bafra her şeyin en iyisini hak ediyor. Ama maalesef yıllardır hak ettiğini bulamadı. Şehrimize yapılmayanları ve yapılan yanlış işleri de kimse çıkıp gür sesle haykırmıyor. Biz bu şehri hak ettiği yere getirmek için elimizi taşın altına koymaya karar verdik.”
Türkiye’nin en çalışkan teşkilatını kuracağız, “Güçlü bir yönetimle gümbür gümbür geleceğiz. Delegelerimizin takdiriyle ilçe başkanlığını kazandıktan sonra da kollarımızı sıvayıp şehrimiz için çalışmaya başlayacağız. İlçe kongremizden sonra seçimlere kadar güçlü bir muhalefet yapacağız ve yapılan her yanlışın karşısında olacağız. Seçimlerden sonra da Allah’ın izniyle iktidar olarak yolumuza devam edeceğiz. Mevcut siyasilerden umduğunu bulamayan Bafralı hemşehrilerimizin tek umudu İYİ Parti. Biz de onların bu umutlarını boşa çıkarmamak adına gecemizi gündüzümüze katıp çalışacağız. İYİ Parti’yi Bafra'da birinci parti yapacağız.
Birlikte Başaracağız
İYİ Parti Bafra İlçe Başkan Adayı Ali Alptekin
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.