cevat oncu

Samsun Büyükşehir’den Kapıkaya Projesine hâlâ destek yok!

Samsun-Haber (Samsun Haber Ajansı) - Samsun Haber Ajansı | 13.05.2022 - 14:08, Güncelleme: 13.05.2022 - 15:53
 

Samsun Büyükşehir’den Kapıkaya Projesine hâlâ destek yok!

İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz önemli açıklamalarda bulundu
Yılmaz yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bafra’nın turizmine katkı sağlayan Kapıkaya festivali pandemiden dolayı yapılamıyordu.  Kapıkaya Festivali  ilk yapıldığında, organizasyona büyük katkı sağlayan Bafra Hava Sporları Gençlik Kulubü Başkanı ve o zaman ki Bafra Belediye Başkanının desteğiyle büyük bir organizasyon haline gelen Kapıkaya Festivali son 2 yıldır Pandemiden dolayı yapılamıyordu.Bu sene Bafra Belediye Başkanı tarafından yapılacağı söylenen Bafra’nın tanıtımına ve turizmine büyük katkı sağlayan festivalle ilgili hiçbir hazırlık yok.Daha önce Büyük Şehir Belediyesi tarafından girişimde bulunulup Doğu Karadeniz Projesi Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından onaylanan 1000.000 tl. Bafra Kapıkaya Alan Düzenleme Projesi için hala bir hamle yapılmış değil, Büyükşehir Belediyesi ihaleye çıkarmış değil. Bu sene Festival yapacağız diyorsunuz hazır projeleri takip edip uygulamaya bile geç kalıyorsunuz. Tabi söz konusu Bafra olunca Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in Bafra’ya bakış açısı değişiyor olumsuz zihniyeti ortaya çıkıyor.Bafra 2.planda üvey evlat. Sayın Başkan Hamit KILIÇ Size de büyük iş düşüyor. Bu her alanda ki ötekileştirmeye,sahiplenilmemeye  sessiz kalmayın. Bafra’nın yatırıma ihtiyacı var. Taahhütlerle Tadilatlarla sürekli projeler geçiştiriliyor,yapılmıyor bundan sizde sorumlusunuz. -  Otogar Projesi Nerede ?  ( Eski Otogar Tadilat yapıldı.) - Hal Projesi Nerede ?  ( Hal yeri mahkemelik.) - Alt Yapı Projesi Nerede  ?  ( Büyükşehre ait olan kısmın ihalesi yeni yapıldı.) - Sedde Projesi Nerede  ?  ( Hala yarım.)"
İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz önemli açıklamalarda bulundu

Yılmaz yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bafra’nın turizmine katkı sağlayan Kapıkaya festivali pandemiden dolayı yapılamıyordu.  Kapıkaya Festivali  ilk yapıldığında, organizasyona büyük katkı sağlayan Bafra Hava Sporları Gençlik Kulubü Başkanı ve o zaman ki Bafra Belediye Başkanının desteğiyle büyük bir organizasyon haline gelen Kapıkaya Festivali son 2 yıldır Pandemiden dolayı yapılamıyordu.Bu sene Bafra Belediye Başkanı tarafından yapılacağı söylenen Bafra’nın tanıtımına ve turizmine büyük katkı sağlayan festivalle ilgili hiçbir hazırlık yok.Daha önce Büyük Şehir Belediyesi tarafından girişimde bulunulup Doğu Karadeniz Projesi Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından onaylanan 1000.000 tl. Bafra Kapıkaya Alan Düzenleme Projesi için hala bir hamle yapılmış değil, Büyükşehir Belediyesi ihaleye çıkarmış değil. Bu sene Festival yapacağız diyorsunuz hazır projeleri takip edip uygulamaya bile geç kalıyorsunuz.

Tabi söz konusu Bafra olunca Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in Bafra’ya bakış açısı değişiyor olumsuz zihniyeti ortaya çıkıyor.Bafra 2.planda üvey evlat.

Sayın Başkan Hamit KILIÇ Size de büyük iş düşüyor.

Bu her alanda ki ötekileştirmeye,sahiplenilmemeye  sessiz kalmayın.

Bafra’nın yatırıma ihtiyacı var.

Taahhütlerle Tadilatlarla sürekli projeler geçiştiriliyor,yapılmıyor bundan sizde sorumlusunuz.

-  Otogar Projesi Nerede ?  ( Eski Otogar Tadilat yapıldı.)

- Hal Projesi Nerede ?  ( Hal yeri mahkemelik.)

- Alt Yapı Projesi Nerede  ?  ( Büyükşehre ait olan kısmın ihalesi yeni yapıldı.)

- Sedde Projesi Nerede  ?  ( Hala yarım.)"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.