cevat oncu

Samsunspor Burak'ı Kapacak!

Dünya 21.05.2022 - 14:00, Güncelleme: 21.05.2022 - 14:00
 

Samsunspor Burak'ı Kapacak!

Kırmızı beyazlı ekip, Fenerbahçeli genç yetenek Burak Kapacak'ı transfer etmek için yoğun mesai harcıyor. Ali Koç'a oyuncunun durumunu soran ve olumlu dönüş alan Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, haber bekliyor.
Samsunspor'da Burak Kapacak sesleri. Seneye şampiyon olacak güçlü bir kadro kurmanın planlarını yapan kırmızı beyazlı ekip, Fenerbahçe'nin genç yeteneği Burak için nabız yokluyor. Yurt içi ve dışı pazarda oyuncu avında olan kırmızı beyazlı ekip listedeki isimler ile birebir temasa geçiyor. Daha önce adı Samsunspor anılan Fenerbahçeli genç oyuncu Burak Kapacak için Başkan Yüksel Yıldırım, yakın dostu Ali Koç ile bir görüşme gerçekleştirdi.  KOÇ'TAN OLUMLU GÖRÜŞ  Sarı lacivertli ekibin başkanı Ali Koç'a oyuncunun durumunu soran ve olumlu dönüş alan Samsunspor Başkano Yıldırım, şimdi oyuncunun kararını bekliyor. Burak Kapacak, Sarı-Lacivertlilere yeni teknik adamın gelmesinin ardından son kararını vereceği öğrenildi. Burak'ı Fenerbahçe'den kiralık olarak kadrosuna katmayı planlayan kırmızı beyazlı ekibin, arayışları devam ediyor. 
Kırmızı beyazlı ekip, Fenerbahçeli genç yetenek Burak Kapacak'ı transfer etmek için yoğun mesai harcıyor. Ali Koç'a oyuncunun durumunu soran ve olumlu dönüş alan Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, haber bekliyor.

Samsunspor'da Burak Kapacak sesleri. Seneye şampiyon olacak güçlü bir kadro kurmanın planlarını yapan kırmızı beyazlı ekip, Fenerbahçe'nin genç yeteneği Burak için nabız yokluyor. Yurt içi ve dışı pazarda oyuncu avında olan kırmızı beyazlı ekip listedeki isimler ile birebir temasa geçiyor. Daha önce adı Samsunspor anılan Fenerbahçeli genç oyuncu Burak Kapacak için Başkan Yüksel Yıldırım, yakın dostu Ali Koç ile bir görüşme gerçekleştirdi. 

KOÇ'TAN OLUMLU GÖRÜŞ 

Sarı lacivertli ekibin başkanı Ali Koç'a oyuncunun durumunu soran ve olumlu dönüş alan Samsunspor Başkano Yıldırım, şimdi oyuncunun kararını bekliyor. Burak Kapacak, Sarı-Lacivertlilere yeni teknik adamın gelmesinin ardından son kararını vereceği öğrenildi. Burak'ı Fenerbahçe'den kiralık olarak kadrosuna katmayı planlayan kırmızı beyazlı ekibin, arayışları devam ediyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.