Samsunspor'da Dicko sesleri

Spor 06.05.2022 - 18:55, Güncelleme: 06.05.2022 - 18:55
 

Samsunspor'da Dicko sesleri

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da forma giyen Malili oyuncu Nouha Dicko Yılport Samsunspor'un transfer gündeminin ilk sıralarında yer alıyor.
Spor Toto Birinci Lig'de Süper Lig umutlarını seneye erteleyen Samsunspor'da gözler transfere çevrildi. Bir yandan yeni bir teknik adam arayışlarına başlayan kırmızı beyazlılar, bir yandan da transfer hazırlıklarına başladı bile. Ajansspor'da yer alan bir habere göre Samsunspor, Süper Lig'e veda eden Malatyaspor'da forma giyen Malili oyuncu Nouha Dicko'yu gözüne kestirdi. Ajansspor'un haberinde şu ifadelere yer verildi: İŞTE O İDDİA "TFF 1.Lig'de yer alan Yılport Samsunspor’da yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürürken listenin en başına Yeni Malatyaspor’da forma giyen  Nouha Dicko'yu yazdı. Samsunspor'un gündeminde yer alan Nouha Dicko Türkiye’de Gaziantep FK ve Yeni Malatyaspor’da forma giymiş ve Süper ligde 9 gole imza atmıştı. Hafta sonu Süper Lig'de oynanan Alanyaspor maçında kalenin boş olduğunu gören Dicko, 63 metre mesafeden yaptığı vuruşla topu ağlara gönderip ve Malatyaspor’u 1-0 öne geçirmişti. Dicko’nun bu golü, 2014-15 sezonundan beri Süper Lig’de en uzak mesafeden atılan gol olarak kayıtlara geçti".
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da forma giyen Malili oyuncu Nouha Dicko Yılport Samsunspor'un transfer gündeminin ilk sıralarında yer alıyor.

Spor Toto Birinci Lig'de Süper Lig umutlarını seneye erteleyen Samsunspor'da gözler transfere çevrildi. Bir yandan yeni bir teknik adam arayışlarına başlayan kırmızı beyazlılar, bir yandan da transfer hazırlıklarına başladı bile. Ajansspor'da yer alan bir habere göre Samsunspor, Süper Lig'e veda eden Malatyaspor'da forma giyen Malili oyuncu Nouha Dicko'yu gözüne kestirdi. Ajansspor'un haberinde şu ifadelere yer verildi:

İŞTE O İDDİA

"TFF 1.Lig'de yer alan Yılport Samsunspor’da yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürürken listenin en başına Yeni Malatyaspor’da forma giyen  Nouha Dicko'yu yazdı. Samsunspor'un gündeminde yer alan Nouha Dicko Türkiye’de Gaziantep FK ve Yeni Malatyaspor’da forma giymiş ve Süper ligde 9 gole imza atmıştı. Hafta sonu Süper Lig'de oynanan Alanyaspor maçında kalenin boş olduğunu gören Dicko, 63 metre mesafeden yaptığı vuruşla topu ağlara gönderip ve Malatyaspor’u 1-0 öne geçirmişti. Dicko’nun bu golü, 2014-15 sezonundan beri Süper Lig’de en uzak mesafeden atılan gol olarak kayıtlara geçti".

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.