Samsunspor'da Yusuf Abdioğlu sesleri

Spor 20.05.2022 - 14:36, Güncelleme: 20.05.2022 - 14:36
 

Samsunspor'da Yusuf Abdioğlu sesleri

Kırmızı beyazlılar, 1 yıl daha Ankaragücü ile sözleşmesi bulunan Samsunlu stoper Yusuf Abdioğlu'nu transfer etmek için kolları sıvadı. Başarılı savunmacının da Samsunspor'da oynamaya sıcak baktığı sızan bilgiler arasında.
Samsunspor'da Yusuf Abdioğlu sesleri. Defans hattını tamamen yerli oyuncular üzerine kuracak olan kırmızı beyazlı ekibin bu mevkiye transfer etmeyi düşündüğü ilk isim belli oldu. Samsunspor, Ankaragücü'nde şampiyonluk yaşayan tecrübeli stoper Yusuf Abdioğlu ile yakın temas halinde. Başkent ekibiyle bir yıl daha mukavelesi bulunan başarılı oyuncu için şartları zorlayacak olan kırmızı beyazlı ekip, oyuncunun da Samsunspor'a sıcak bakması transferin tamamlanmasında etkin bir rol oynayacak gibi.  TAM İSABET OLUR  Ankaragücü'nde teknik direktör Mustafa Dalcı'nın takımda kalması durumunda Yusuf Abdioğlu'nun başka bir takıma transferi imkansız. Çünkü başarılı teknik adam, Yusuf Abdioğlu'nun takımda mutlaka kalması yönünde yönetime raporunu sundu bile. Her şeye rağmen kırmızı beyazlı ekip, şampiyon stoperi kadrosuna katmak için elinden geleni yapacak. Bu arada başarılı futbolcu bu sezon Ankaragücü'nde 33 maçın 33'nde sahaya ilk 11 de çıktı. Bu müsabakalarda rakip filelere 6 gol atarken; 3 te asist yaptı. Samsunlu stoper, bu sezon hiç kırmızı kart görmezken; sadece 8 sarı kartla oynadı. 
Kırmızı beyazlılar, 1 yıl daha Ankaragücü ile sözleşmesi bulunan Samsunlu stoper Yusuf Abdioğlu'nu transfer etmek için kolları sıvadı. Başarılı savunmacının da Samsunspor'da oynamaya sıcak baktığı sızan bilgiler arasında.

Samsunspor'da Yusuf Abdioğlu sesleri. Defans hattını tamamen yerli oyuncular üzerine kuracak olan kırmızı beyazlı ekibin bu mevkiye transfer etmeyi düşündüğü ilk isim belli oldu. Samsunspor, Ankaragücü'nde şampiyonluk yaşayan tecrübeli stoper Yusuf Abdioğlu ile yakın temas halinde. Başkent ekibiyle bir yıl daha mukavelesi bulunan başarılı oyuncu için şartları zorlayacak olan kırmızı beyazlı ekip, oyuncunun da Samsunspor'a sıcak bakması transferin tamamlanmasında etkin bir rol oynayacak gibi. 

TAM İSABET OLUR 

Ankaragücü'nde teknik direktör Mustafa Dalcı'nın takımda kalması durumunda Yusuf Abdioğlu'nun başka bir takıma transferi imkansız. Çünkü başarılı teknik adam, Yusuf Abdioğlu'nun takımda mutlaka kalması yönünde yönetime raporunu sundu bile. Her şeye rağmen kırmızı beyazlı ekip, şampiyon stoperi kadrosuna katmak için elinden geleni yapacak. Bu arada başarılı futbolcu bu sezon Ankaragücü'nde 33 maçın 33'nde sahaya ilk 11 de çıktı. Bu müsabakalarda rakip filelere 6 gol atarken; 3 te asist yaptı. Samsunlu stoper, bu sezon hiç kırmızı kart görmezken; sadece 8 sarı kartla oynadı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.