Serdar Ortaç Özel Etiler Diş Sağlığı Polikliniği'nde

Samsun-Haber 08.11.2021 - 11:37, Güncelleme: 08.11.2021 - 11:37
 

Serdar Ortaç Özel Etiler Diş Sağlığı Polikliniği'nde

Konser vermek için Samsun'a gelen ünlü sanatçı Serdar Ortaç, Özel Etiler Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğini ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.
Samsun'un en güzel ilçesi olan Atakum'a böyle bir yatırım yapılmasından dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Ortaç, "Özgür Şenol yönetiminde kurulan ve ünlü diş doktorlarının faaliyet göstereceği bu mekanda bulunmaktan gurur duydum. Atakum'un Karadeniz'in en güzel ilçesi olduğunu biliyorum. Bu güzel ilçemize ciddi bir yatırımı kazandıran yöneticileri tebrik ediyorum" dedi.  Özel Etiler Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Şenol ise yaptığı açıklamada, "Serdar Ortaç gibi önemli bir sanatçıyı kliniğimizde ağırlamaktan son derece mutluyum. Yakında resmi açılışını yapacağımız Özel Etiler Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'ne tüm Samsunluları bekliyoruz. Sağlığınız bizim için herşeyden önemli" diye konuştu.   
Konser vermek için Samsun'a gelen ünlü sanatçı Serdar Ortaç, Özel Etiler Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğini ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.

Samsun'un en güzel ilçesi olan Atakum'a böyle bir yatırım yapılmasından dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Ortaç, "Özgür Şenol yönetiminde kurulan ve ünlü diş doktorlarının faaliyet göstereceği bu mekanda bulunmaktan gurur duydum. Atakum'un Karadeniz'in en güzel ilçesi olduğunu biliyorum. Bu güzel ilçemize ciddi bir yatırımı kazandıran yöneticileri tebrik ediyorum" dedi. 

Özel Etiler Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Şenol ise yaptığı açıklamada, "Serdar Ortaç gibi önemli bir sanatçıyı kliniğimizde ağırlamaktan son derece mutluyum. Yakında resmi açılışını yapacağımız Özel Etiler Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'ne tüm Samsunluları bekliyoruz. Sağlığınız bizim için herşeyden önemli" diye konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.