cevat oncu
Adnan Hazır
Köşe Yazarı
Adnan Hazır
 

MERHABA BENİM KLAVYENİN TUŞLARINDAN…

  Bugün www.samsunhaberajansı.com haber sitesinde ilk yazım. Herkese merhaba diyorum. Rabbim hayırlı kılsın, doğruları yazmayı ve faydalı olmayı nasip etsin.     İnsan ömrü kısadır. Bir kapıdan girdik bir kapıdan çıkacağız gibidir.  Bu nedenle esas olan güzellikleri yaymak, insanlara faydalı olmak ve insan olarak kalmaktır. Güzellikleri yaymak, doğruları dile getirmek, problemleri ortaya koymak, yanlış olanları yazmak ne yazık ki rahatsızlık da getiriyor. Adaletsizlik yapanlar, hile içinde olanlar, insanları kandıranlar, hukuku çiğneyenler, kirli işlere bulaşanlar rahatsız oluyorlar. Bu tür insanlar aynı anlayışla konu ve olayları inkar ederek çarpıtarak hatta daha ileri gidip insanlara iftira atarak  olup biteni örtmeye ve unutturmaya çalışıyorlar örtmeye Tabi buna çanak tutanlarda oluyor. Doğruları ortadan kaldırmaya çalışıyorlar. Ama Bilgi toplumunda, iletişim araçlarının bu kadar yayıldığı bir çağda başarı şansları az oluyor. Hem adalet hem de kamu vicdanında mahkum oluyorlar. Bugün olmasa bile yarın mutlaka adalet tecelli ediyor. Benim klavyemin tuşlarından iftira, yalan, insanların şahsiyetlerine yönelik kötü söz, hakaret çıkmayacak. İnsanlarımızın ve şehirlerimizin problemlerini dile getireceğiz. Şahit olduklarımızı ve gördüklerimizi yazacak mümkün oldukça çözümlerini de anlatacağız. Bu bir yol. Benim yolum böyle olacak. Bazen siyaset, ekonomi bazen yerel yönetim STK’lar bazen bürokratlar siyasetçiler ile ilgili konular hakkında görüşlerimi sizlerle paylaşacağım. Bu giriş ve merhaba yazımdan sonra ikinci yazımda buluşmak umuduyla sevgiyle kalın.
Ekleme Tarihi: 22 Kasım 2021 - Pazartesi

MERHABA BENİM KLAVYENİN TUŞLARINDAN…

  Bugün www.samsunhaberajansı.com haber sitesinde ilk yazım. Herkese merhaba diyorum. Rabbim hayırlı kılsın, doğruları yazmayı ve faydalı olmayı nasip etsin.

    İnsan ömrü kısadır. Bir kapıdan girdik bir kapıdan çıkacağız gibidir.  Bu nedenle esas olan güzellikleri yaymak, insanlara faydalı olmak ve insan olarak kalmaktır. Güzellikleri yaymak, doğruları dile getirmek, problemleri ortaya koymak, yanlış olanları yazmak ne yazık ki rahatsızlık da getiriyor. Adaletsizlik yapanlar, hile içinde olanlar, insanları kandıranlar, hukuku çiğneyenler, kirli işlere bulaşanlar rahatsız oluyorlar. Bu tür insanlar aynı anlayışla konu ve olayları inkar ederek çarpıtarak hatta daha ileri gidip insanlara iftira atarak  olup biteni örtmeye ve unutturmaya çalışıyorlar örtmeye Tabi buna çanak tutanlarda oluyor. Doğruları ortadan kaldırmaya çalışıyorlar. Ama Bilgi toplumunda, iletişim araçlarının bu kadar yayıldığı bir çağda başarı şansları az oluyor. Hem adalet hem de kamu vicdanında mahkum oluyorlar. Bugün olmasa bile yarın mutlaka adalet tecelli ediyor.

Benim klavyemin tuşlarından iftira, yalan, insanların şahsiyetlerine yönelik kötü söz, hakaret çıkmayacak. İnsanlarımızın ve şehirlerimizin problemlerini dile getireceğiz. Şahit olduklarımızı ve gördüklerimizi yazacak mümkün oldukça çözümlerini de anlatacağız. Bu bir yol. Benim yolum böyle olacak. Bazen siyaset, ekonomi bazen yerel yönetim STK’lar bazen bürokratlar siyasetçiler ile ilgili konular hakkında görüşlerimi sizlerle paylaşacağım. Bu giriş ve merhaba yazımdan sonra ikinci yazımda buluşmak umuduyla sevgiyle kalın.

Yazıya ifade bırak !
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.