ALKIŞLAR SERHAT TÜRKEL'E

Gündem (SHA) - Samsun Haber Ajansı | 06.04.2024 - 21:47, Güncelleme: 06.04.2024 - 21:47
 

ALKIŞLAR SERHAT TÜRKEL'E

Ünsal Tonyaloğlu'nun Kaleminden..
Samsun'da yerel seçim sonuçlarının en merak edildiği yerlerin başında gelen Atakum'da CHP'li Serhat Türkel dönemi başladı... Türkel için seçim öncesi yapılmak istenen algı operasyonlarının tamamı ters teperken aksine Başkan Türkel alnının akı yüzünün pakıyla CHP'li seçmenlerin 1. numarası oldu. Başkanın kendine has özelikleri var. Sevecen ve sempatik olduğu kadar, Atakum'un has evladı olması onu bu seçimlerde ön plana çıkardı. Halkla iletişimi güçlü, genç olması büyük avantajı aynı zaman da iş insanı olması Atakum için büyük kazanç. Kendi otelinde depremzedelere Başkan olmadan önce yaptığı anlamlı yardımları kim unutabilir ki? O zaman da Türkiye genelinde gündem olmuş başta Atakumlular olmak üzere Türk halkının büyük sevgisini kazanmıştı. Kimse durup dururken bir yerlere gelmiyor. Sevgi, emek en başta da yürek gerek. İşte Serhat Türkel bu anlamda kendisinden sonra gelecek kuşaklara hem rol model hem de önemli bir ilçenin kazanan Belediye başkanı olarak örnek oldu. Bütün eleştiriler bir yana kendisinin önünde koca bir 5 yıl var ve bu dönem Serhat Türkel için büyük önem arz ediyor. Başarılı olursa uzun süre Atakum'u yönetmeye aday bir isim olmakla birlikte bunu başaracağına inanan bir gazeteci olarak kendisine bazı önerilerim olacak. Borçlu bir belediye aldı ve işi zor olacak. Bununla birlikte hiç bir emekçi kardeşimizi işten çıkarmaması en büyük temennim. Hangi siyasi görüşe mensup olursa olsun işini doğru dürüst yapan her emekçinin arkasında durması gerekir. İktidarla anlamsız polemiklerin içine girmemesi onun açısından faydalı olur. Sonuçta kentine hizmet edecek ise kısır siyasi çekişmelerin içinde olması kendisine zarar verir. Atakum, Karadeniz'in inci kenti ve bu şehir ondan hizmet bekliyor. Projelerini hayata geçirip çok çalışması onun en büyük gücü olacaktır. Atakum kozmopolit bir ilçe ve hemşèhricilik asla yapmamalı ve sürekli önüne bakıp tam yol ileri diyerek şahsına münhasır kişiliğini devam ettirmelidir. Zaman çok çabuk geçiyor bir de bakmışsın ki seçimler önüne gelmiş.  Yapamayacağı sözleri verip boş vaatlerin arkasında durmak ve halkı kaldırarak siyaset yapmak gerçekçi olmadığı gibi kendisine zarar vermekten öteye geçmez. Bu dönem Serhat Türkel'in Atakum'da yaptığı oy farkı inanılmaz olduğu kadar artık CHP'nin kalesi konumuna gelen Atakum için tarihi bir başlangıcın adımı olmuştur. Bu gücü kaybetmemesi ve kıymetini bilmesi dileğiyle esen kalın.
Ünsal Tonyaloğlu'nun Kaleminden..

Samsun'da yerel seçim sonuçlarının en merak edildiği yerlerin başında gelen Atakum'da CHP'li Serhat Türkel dönemi başladı...

Türkel için seçim öncesi yapılmak istenen algı operasyonlarının tamamı ters teperken aksine Başkan Türkel alnının akı yüzünün pakıyla CHP'li seçmenlerin 1. numarası oldu.

Başkanın kendine has özelikleri var. Sevecen ve sempatik olduğu kadar, Atakum'un has evladı olması onu bu seçimlerde ön plana çıkardı.

Halkla iletişimi güçlü, genç olması büyük avantajı aynı zaman da iş insanı olması Atakum için büyük kazanç.

Kendi otelinde depremzedelere Başkan olmadan önce yaptığı anlamlı yardımları kim unutabilir ki?

O zaman da Türkiye genelinde gündem olmuş başta Atakumlular olmak üzere Türk halkının büyük sevgisini kazanmıştı.

Kimse durup dururken bir yerlere gelmiyor. Sevgi, emek en başta da yürek gerek.

İşte Serhat Türkel bu anlamda kendisinden sonra gelecek kuşaklara hem rol model hem de önemli bir ilçenin kazanan Belediye başkanı olarak örnek oldu.

Bütün eleştiriler bir yana kendisinin önünde koca bir 5 yıl var ve bu dönem Serhat Türkel için büyük önem arz ediyor.

Başarılı olursa uzun süre Atakum'u yönetmeye aday bir isim olmakla birlikte bunu başaracağına inanan bir gazeteci olarak kendisine bazı önerilerim olacak.

Borçlu bir belediye aldı ve işi zor olacak. Bununla birlikte hiç bir emekçi kardeşimizi işten çıkarmaması en büyük temennim.

Hangi siyasi görüşe mensup olursa olsun işini doğru dürüst yapan her emekçinin arkasında durması gerekir.

İktidarla anlamsız polemiklerin içine girmemesi onun açısından faydalı olur. Sonuçta kentine hizmet edecek ise kısır siyasi çekişmelerin içinde olması kendisine zarar verir.

Atakum, Karadeniz'in inci kenti ve bu şehir ondan hizmet bekliyor. Projelerini hayata geçirip çok çalışması onun en büyük gücü olacaktır.

Atakum kozmopolit bir ilçe ve hemşèhricilik asla yapmamalı ve sürekli önüne bakıp tam yol ileri diyerek şahsına münhasır kişiliğini devam ettirmelidir.

Zaman çok çabuk geçiyor bir de bakmışsın ki seçimler önüne gelmiş. 

Yapamayacağı sözleri verip boş vaatlerin arkasında durmak ve halkı kaldırarak siyaset yapmak gerçekçi olmadığı gibi kendisine zarar vermekten öteye geçmez.

Bu dönem Serhat Türkel'in Atakum'da yaptığı oy farkı inanılmaz olduğu kadar artık CHP'nin kalesi konumuna gelen Atakum için tarihi bir başlangıcın adımı olmuştur.

Bu gücü kaybetmemesi ve kıymetini bilmesi dileğiyle esen kalın.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.