Acar: Biz büyük bir aileyiz Bayramınız kutlu olsun

Samsun-Haber 09.06.2024 - 15:56, Güncelleme: 09.06.2024 - 16:04
 

Acar: Biz büyük bir aileyiz Bayramınız kutlu olsun

Tekirdağ Samsun Dernekler Federasyonu Başkanı Samsunlu İş İnsanı Bilal Acar yaklaşan kurban bayramı öncesi bir mesaj yayınladı.
Bilal Acar yayımladığı Kurban Bayramı mesajında, "Yaşadığımız onca zorluklara rağmen ülke olarak dimdik ayaktayız. Rabbim dirliğimizi birliğimiz bozmasın" dedi. Kurban Bayramının tüm İslam alemine hayırlar getirmesini dileyen Acar; "Dargınlıkların, kırgınlıkların unutulduğu, insanların barış ve kardeşçe yaşadığı, İslam alemi başta olmak üzere ve tüm insanlığa huzur ve barışın geldiği bir bayram diliyorum. Bayramlar aynı zamanda  milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin yaşandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir." dedi. Acar Kurban Bayramı mesajında sözlerine şöyle devam etti; "Dostluğu, sevgiyi, saygıyı, aşımızı, ekmeğimizi soframızı, hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız, birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramında yaşadığımız onca zorluklara rağmen bir ve beraber, dimdik ayaktayız. " diye konuştu. Türk halkının  Kurban Bayramını tebrik eden Acar sözlerini şöyle tamamladı:  "Biz Samsun ailesi ve federasyon olarak her daim halkımızın emrinde, Türk milletinin gönlünde yer almaya ve her bayram olduğu gibi bu bayramda da gönüllere girmeye ve yer etmeye devam edeceğiz. Rabbim birliğimizi dirliğimizi, birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Yüce milletimizin mübarek Kurban Bayramı kutlu olsun
Tekirdağ Samsun Dernekler Federasyonu Başkanı Samsunlu İş İnsanı Bilal Acar yaklaşan kurban bayramı öncesi bir mesaj yayınladı.

Bilal Acar yayımladığı Kurban Bayramı mesajında, "Yaşadığımız onca zorluklara rağmen ülke olarak dimdik ayaktayız. Rabbim dirliğimizi birliğimiz bozmasın" dedi.

Kurban Bayramının tüm İslam alemine hayırlar getirmesini dileyen Acar; "Dargınlıkların, kırgınlıkların unutulduğu, insanların barış ve kardeşçe yaşadığı, İslam alemi başta olmak üzere ve tüm insanlığa huzur ve barışın geldiği bir bayram diliyorum. Bayramlar aynı zamanda  milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin yaşandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir." dedi.

Acar Kurban Bayramı mesajında sözlerine şöyle devam etti; "Dostluğu, sevgiyi, saygıyı, aşımızı, ekmeğimizi soframızı, hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız, birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramında yaşadığımız onca zorluklara rağmen bir ve beraber, dimdik ayaktayız. " diye konuştu.

Türk halkının  Kurban Bayramını tebrik eden Acar sözlerini şöyle tamamladı:  "Biz Samsun ailesi ve federasyon olarak her daim halkımızın emrinde, Türk milletinin gönlünde yer almaya ve her bayram olduğu gibi bu bayramda da gönüllere girmeye ve yer etmeye devam edeceğiz. Rabbim birliğimizi dirliğimizi, birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Yüce milletimizin mübarek Kurban Bayramı kutlu olsun

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.