BAFRA KARARINI VERDİ

Bafra Haber (SHA) - Samsun Haber Ajansı | 20.03.2024 - 18:51, Güncelleme: 20.03.2024 - 19:50
 

BAFRA KARARINI VERDİ

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala seçmenler de kararlarını belli etmeye başladı. Seçim Sonuçları merakla beklenen Bafrada seçmenin kararının netleşmiş olduğunu gösteriyor.
Adaylar için Sosyal medya üzerinde yapılan anketler, adayların  esnaf ve köy ziyaretlerine katılımlar, gösterilen ilgi ve sevgi, vatandaşların konuşmaları Sonuçlar hakkında önemli bilgiler veriyor. BAFRALILAR HAMDİ YILDIZ ETRAFINDA TOPLANIYOR  İyi Parti Bafra Belediye başkan adayı Hamdi Yıldız kesintisiz ve dur durak bilmeden yaptığı çalışmaların, samimi yapısının, duruşu, kişiliğinin ve toplumun her kesimine hitap etmesi ile bunun karşılığını Bafralılardan görmeye devam ediyor . BAFRA HİZMET VE ADALET İSTİYOR Bafralı vatandaşların değişim isteği, yetersiz hizmetlere tavır sergilemesi Hamdi Yıldız Şahsında karşılık buldu. Bafralıların 5 yıldır belediye kapılarının kendilerine kapalı tutulmasına,  partizanlık, torpil  ve haksızlıklar gibi ciddi rahatsızlıklar yaşaması , ilçenin geri kalması vatandaşların oy tercihine yansımış görünüyor. Bu noktada seçmenler İyi Parti Bafra Belediye başkan adayı Hamdi Yıldız etrafında toplandı. HAMDİ YILDIZ HERKESİN ADAYI OLDU Bafra belediye başkan adayı Hamdi Yıldız'ın birlikte yönetim anlayışını ortaya koyması, partizanlık ve torpili sona erdireceğiz açıklamaları, 7/24 ulaşılabilir belediyecilik sözü,  Kadın başkan yardımcısı atayacagım demesi, gerçekçi hizmet ve projeleri her partiden ve partisiz  insanlardan destek görmesine neden oldu.
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala seçmenler de kararlarını belli etmeye başladı. Seçim Sonuçları merakla beklenen Bafrada seçmenin kararının netleşmiş olduğunu gösteriyor.

Adaylar için Sosyal medya üzerinde yapılan anketler, adayların  esnaf ve köy ziyaretlerine katılımlar, gösterilen ilgi ve sevgi, vatandaşların konuşmaları Sonuçlar hakkında önemli bilgiler veriyor.

BAFRALILAR HAMDİ YILDIZ ETRAFINDA TOPLANIYOR 

İyi Parti Bafra Belediye başkan adayı Hamdi Yıldız kesintisiz ve dur durak bilmeden yaptığı çalışmaların, samimi yapısının, duruşu, kişiliğinin ve toplumun her kesimine hitap etmesi ile bunun karşılığını Bafralılardan görmeye devam ediyor .

BAFRA HİZMET VE ADALET İSTİYOR

Bafralı vatandaşların değişim isteği, yetersiz hizmetlere tavır sergilemesi Hamdi Yıldız Şahsında karşılık buldu. Bafralıların 5 yıldır belediye kapılarının kendilerine kapalı tutulmasına,  partizanlık, torpil  ve haksızlıklar gibi ciddi rahatsızlıklar yaşaması , ilçenin geri kalması vatandaşların oy tercihine yansımış görünüyor. Bu noktada seçmenler İyi Parti Bafra Belediye başkan adayı Hamdi Yıldız etrafında toplandı.

HAMDİ YILDIZ HERKESİN ADAYI OLDU

Bafra belediye başkan adayı Hamdi Yıldız'ın birlikte yönetim anlayışını ortaya koyması, partizanlık ve torpili sona erdireceğiz açıklamaları, 7/24 ulaşılabilir belediyecilik sözü,  Kadın başkan yardımcısı atayacagım demesi, gerçekçi hizmet ve projeleri her partiden ve partisiz  insanlardan destek görmesine neden oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.