BAFRALILAR HAMDİ YILDIZI BAŞKAN YAPMAKTA KARARLI

Bafra Haber 23.03.2024 - 20:56, Güncelleme: 23.03.2024 - 21:24
 

BAFRALILAR HAMDİ YILDIZI BAŞKAN YAPMAKTA KARARLI

Bafra belediye başkan adayı Hamdi Yıldız seçim çalışmalarını, resmi kurumlar, bürokrasi, esnaflar ve köy ziyaretleri programları ile hız kesmeden sürdürüyor.
 Başkan adayı Hamdi Yıldız, bugüne kadar 100 den fazla mahalle olan köylerimiz ve  şehir merkezinde  ise 21 mahallede sıkmadığı el, çalmadığı kapı, Ziyaret etmediği esnaf kalmadı. Gittiği her yerde sevgi seliyle karşılanıyor. Her kesimden  Vatandaşların verdiği destek ise  çığ gibi büyüyen destek dikkat çekiyor. HAKSIZLIK ve TORPİL BİTECEK Bafra belediye başkan adayı Hamdi Yıldız, belediyede yıllardır süren haksızlık ve torpil düzeninden, israf ve yap bozlardan, milletimize tepeden bakan anlayışdan ve şehrimizin geri kalmasından halkımız bunalmıştır. Vatandaşlarımız bu duruma üzülmektedir. Biz bunları dile getiriyor ve çözüm sunuyoruz. Halkımızın sesi oluyoruz. dedi. BİRLİKTE YÖNETİM ANLAYIŞINI ESAS ALACAĞIZ  İyi Parti Bafra Belediye başkan adayı Hamdi Yıldız yaptığı açıklamada şunları söyledi:  Bafra kent konseyi ve gençlik meclisi kuracağız. Şehrimiz tarım şehri bu nedenle Çiftçi konseyi oluşturacağız. Kadın belediye başkan yardımcısı atayacagım. Başkanlık makamı üst katlardan giriş kata halkımızın ayağına indireceğiz. Bizimle halkımızın görüşmesi için hiç bir aracı olmayacak. Mahallelerimizde halk günleri düzenleyeceğiz. Partizanlık ve  torpil belediyeden içeri asla giremeyecek. Kısacası genç yaşlı, çiftçi esnaf, kadın erkek her kesim belediyenin yönetiminde söz sahibi olacaktır.  Dedi.
Bafra belediye başkan adayı Hamdi Yıldız seçim çalışmalarını, resmi kurumlar, bürokrasi, esnaflar ve köy ziyaretleri programları ile hız kesmeden sürdürüyor.

 Başkan adayı Hamdi Yıldız, bugüne kadar 100 den fazla mahalle olan köylerimiz ve  şehir merkezinde  ise 21 mahallede sıkmadığı el, çalmadığı kapı, Ziyaret etmediği esnaf kalmadı. Gittiği her yerde sevgi seliyle karşılanıyor. Her kesimden  Vatandaşların verdiği destek ise  çığ gibi büyüyen destek dikkat çekiyor.

HAKSIZLIK ve TORPİL BİTECEK

Bafra belediye başkan adayı Hamdi Yıldız, belediyede yıllardır süren haksızlık ve torpil düzeninden, israf ve yap bozlardan, milletimize tepeden bakan anlayışdan ve şehrimizin geri kalmasından halkımız bunalmıştır. Vatandaşlarımız bu duruma üzülmektedir. Biz bunları dile getiriyor ve çözüm sunuyoruz. Halkımızın sesi oluyoruz. dedi.

BİRLİKTE YÖNETİM ANLAYIŞINI ESAS ALACAĞIZ 

İyi Parti Bafra Belediye başkan adayı Hamdi Yıldız yaptığı açıklamada şunları söyledi:  Bafra kent konseyi ve gençlik meclisi kuracağız. Şehrimiz tarım şehri bu nedenle Çiftçi konseyi oluşturacağız. Kadın belediye başkan yardımcısı atayacagım. Başkanlık makamı üst katlardan giriş kata halkımızın ayağına indireceğiz. Bizimle halkımızın görüşmesi için hiç bir aracı olmayacak. Mahallelerimizde halk günleri düzenleyeceğiz. Partizanlık ve  torpil belediyeden içeri asla giremeyecek. Kısacası genç yaşlı, çiftçi esnaf, kadın erkek her kesim belediyenin yönetiminde söz sahibi olacaktır.  Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.