Başkan Tüfekci: Rant sistemi değişmiyor

Siyaset (SHA) - Samsun Haber Ajansı | 04.07.2024 - 10:11, Güncelleme: 04.07.2024 - 10:11
 

Başkan Tüfekci: Rant sistemi değişmiyor

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı İmren Nilay Tüfekci "Türkiye'nin en borçlu belediyeleri arasında bulunan Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde koltuğa oturan isimler değişse de israf ve rant sistemi değişmiyor. dedi.
İYİ Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İmren Nilay Tüfekci sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Belediye hafif ticari araçlarla doldurduktan sonra sözde "tasarruf tedbirleri" ile bu araçlar ihtiyaç fazlası gösteriliyor. YETMİYOR, kendi bakanlıklarına ve belediyelerine bu araçlar hibe ediliyor. YİNE YETMİYOR, 211 adet araç için kiralama ihalesi yapılıyor. Bu da YETMEYECEK ve ihale, rant için yandaşlarınızdan birine mi verilecek?" diye konuştu. Tüfekci sözlerini şöyle tamamladı: Görünen o ki geçmiş alışkanlıkları devam edecek. Umarım yanılırız. Ancak şunu bilin ki, Samsun’da vatandaşlarımızın cebinden “Vergi, fatura" diyerek topladığınız her bir kuruşun hesabını yapacak, rant sistemine gitmesine sessiz kalmayacağız. Gelişmeleri ve teklif tarihi sonlanan ihaleyi “KİME” vereceğinizi takip edip Samsunluların menfaatini sonuna kadar savunacağız.
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı İmren Nilay Tüfekci "Türkiye'nin en borçlu belediyeleri arasında bulunan Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde koltuğa oturan isimler değişse de israf ve rant sistemi değişmiyor. dedi.

İYİ Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İmren Nilay Tüfekci sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Belediye hafif ticari araçlarla doldurduktan sonra sözde "tasarruf tedbirleri" ile bu araçlar ihtiyaç fazlası gösteriliyor. YETMİYOR, kendi bakanlıklarına ve belediyelerine bu araçlar hibe ediliyor. YİNE YETMİYOR, 211 adet araç için kiralama ihalesi yapılıyor. Bu da YETMEYECEK ve ihale, rant için yandaşlarınızdan birine mi verilecek?" diye konuştu.

Tüfekci sözlerini şöyle tamamladı: Görünen o ki geçmiş alışkanlıkları devam edecek. Umarım yanılırız. Ancak şunu bilin ki, Samsun’da vatandaşlarımızın cebinden “Vergi, fatura" diyerek topladığınız her bir kuruşun hesabını yapacak, rant sistemine gitmesine sessiz kalmayacağız. Gelişmeleri ve teklif tarihi sonlanan ihaleyi “KİME” vereceğinizi takip edip Samsunluların menfaatini sonuna kadar savunacağız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.