BBP'DEN 31 YIL SONRA GELEN ZAFER

Samsun-Haber (SHA) - Samsun Haber Ajansı | 25.04.2024 - 21:29, Güncelleme: 25.04.2024 - 21:29
 

BBP'DEN 31 YIL SONRA GELEN ZAFER

Büyük Birlik Partisi tarihinde ilk defa Samsun'da bir belediye başkanlığı kazandı.
Genel Merkez, İl teşkilatı, ilçe teşkilatı, kadın kolları, Alperen Ocakları ile uyum içinde başarılı bir seçim süreci geçirdiklerini belirten BBP Samsun İl Başkanı  Ünsal Tokuç; "Yerel seçimlerde gece gündüz çalışarak Refaettin Karaca'nın belediye başkanı seçilmesine büyük bir katkı sağlayan tüm ekibimize teşekkür ediyorum." dedi. 31 yıl sonra Samsun'da ilk defa bir belediye başkanlığı kazandıkları için gururlu olduklarını belirten Tokuç;  "Salıpazarı Belediye başkanımız Karaca  belediyecilikte tarih yazıp ayrıştırmadan herkese aynı mesafede olup hizmet sunacaktır. Samsun’da iyi bir çalışma ile bölgede diğer ilçelere de örnek olacaktır." diye konuştu. Karaca'yı ziyaretinde konuşan Tokuç sözlerini şöyle tamamladı: "Cumhur ittifakının bir paydaşı olan Büyük Birlik Partisi Salıpazarında büyükşehir ile uyum içerisinde çalışacaktır. Hizmet alma konusunda Genel merkezimiz ile devamlı irtibatta olup yerelden çözemediğimiz sıkıntılarımızı Ankara’dan çözmeye muktediriz"
Büyük Birlik Partisi tarihinde ilk defa Samsun'da bir belediye başkanlığı kazandı.

Genel Merkez, İl teşkilatı, ilçe teşkilatı, kadın kolları, Alperen Ocakları ile uyum içinde başarılı bir seçim süreci geçirdiklerini belirten BBP Samsun İl Başkanı  Ünsal Tokuç; "Yerel seçimlerde gece gündüz çalışarak Refaettin Karaca'nın belediye başkanı seçilmesine büyük bir katkı sağlayan tüm ekibimize teşekkür ediyorum." dedi.

31 yıl sonra Samsun'da ilk defa bir belediye başkanlığı kazandıkları için gururlu olduklarını belirten Tokuç;  "Salıpazarı Belediye başkanımız Karaca  belediyecilikte tarih yazıp ayrıştırmadan herkese aynı mesafede olup hizmet sunacaktır. Samsun’da iyi bir çalışma ile bölgede diğer ilçelere de örnek olacaktır." diye konuştu.

Karaca'yı ziyaretinde konuşan Tokuç sözlerini şöyle tamamladı: "Cumhur ittifakının bir paydaşı olan Büyük Birlik Partisi Salıpazarında büyükşehir ile uyum içerisinde çalışacaktır. Hizmet alma konusunda Genel merkezimiz ile devamlı irtibatta olup yerelden çözemediğimiz sıkıntılarımızı Ankara’dan çözmeye muktediriz"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.