CHP Atakum İlçe Başkan Adayı Zafer Odabaş adaylığını açıkladı: FABRİKA AYARLARINA GERİ DÖNECEĞİZ

Siyaset (SHA) - Samsun Haber Ajansı | 20.08.2023 - 22:52, Güncelleme: 20.08.2023 - 22:52
 

CHP Atakum İlçe Başkan Adayı Zafer Odabaş adaylığını açıkladı: FABRİKA AYARLARINA GERİ DÖNECEĞİZ

Odabaş yaptığı açıklamada; "Değişimden bahsediliyor. Burada değişim kişilerden mi olmalı zihinden mi olmalı? Eğer gerçek değişim istiyorsak Atatürkçü düşünce ile, ilkelerini savunarak, devrimlerine sahip çıkarak olur. Fabrika ayarlarına geri dönmemiz lazım." dedi.
Neden aday olduğunu sözlerine ekleyen Odabaş;  "Projelerimizi gerçekleştirebilmek, partimize, partililerimize, emekçilerimize, köylümüze en iyi hizmeti verebilmek için CHP'sine bütün partililerimiz ile birlikte örgütlenerek Atakum'da ve Samsun'da örnek bir partili anlayışı ile hizmet etmek; CHP sini en iyi yere taşıyabilmek için 3 Eylül 2023 te yapılacak Atakum İlçe Kongresinde Atakum İlçe Başkanlığına partililerimizin desteği ile aday oldum." diye konuştu. Başkan adayı Odabaş sözlerine şöyle devam etti: "Ben Atatürk'ün, İsmet İnönü'nün, Amerikan 6. Filosunu denize döken Deniz Gezmişlerin, 12 Eylül öncesi solcu şehitlerimizin adayıyım. Arkadaşlarım, yoldaşlarım dün buradaydım, bugün de buradayım, yarın da burada olacağım. İçinizden biriyim.  Partimiz için yapacağımız projeler içerisinde; iş tedarik komisyonu kuracağız. Esnaf komisyonu kuracağız. Eğitim seferberliği yapıp, parti kurs programi hazırlayacağız. Partimiz içerisindeki emekli öğretmenlerimizin desteği ile dershane ve okul disiplini içerisinde kurslar vereceğiz. Köy komisyonu kuracağız. Köylülerimizin dertlerini dinleyip sorunlarına çare olmaya çalışacağız. Üniversite öğrencilerimize daha rahat bir ortam hazırlamak için burs, iaşe ve barınma ihtiyaçlarına çare olmaya çalışacağız." şeklinde konuştu. Odabaş sözlerini şöyle tamamladı; "Bir sözümde delege olan arkadaşlarıma. Onlardan tek isteğim kongre gününe kadar hiçbir adaya söz vermeyip kongre günü adayları dinleyip ona göre oy vermelerini rica ediyorum. Tek gerçek ATATÜRK.... Tek gerçek CHP...... Buralara kadar gelip beni dinlediğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Hakkınzı helal edin."
Odabaş yaptığı açıklamada; "Değişimden bahsediliyor. Burada değişim kişilerden mi olmalı zihinden mi olmalı? Eğer gerçek değişim istiyorsak Atatürkçü düşünce ile, ilkelerini savunarak, devrimlerine sahip çıkarak olur. Fabrika ayarlarına geri dönmemiz lazım." dedi.

Neden aday olduğunu sözlerine ekleyen Odabaş;  "Projelerimizi gerçekleştirebilmek, partimize, partililerimize,

emekçilerimize, köylümüze en iyi hizmeti verebilmek için CHP'sine bütün partililerimiz ile birlikte örgütlenerek Atakum'da ve Samsun'da örnek bir partili anlayışı ile hizmet etmek; CHP sini en iyi yere taşıyabilmek için 3 Eylül 2023 te yapılacak Atakum İlçe Kongresinde Atakum İlçe Başkanlığına partililerimizin desteği ile aday oldum." diye konuştu.

Başkan adayı Odabaş sözlerine şöyle devam etti:
"Ben Atatürk'ün, İsmet İnönü'nün, Amerikan 6. Filosunu denize döken Deniz Gezmişlerin, 12 Eylül öncesi solcu şehitlerimizin adayıyım. Arkadaşlarım, yoldaşlarım dün buradaydım, bugün de buradayım, yarın da burada olacağım. İçinizden biriyim. 
Partimiz için yapacağımız projeler içerisinde; iş tedarik komisyonu kuracağız. Esnaf komisyonu kuracağız.
Eğitim seferberliği yapıp, parti kurs programi hazırlayacağız. Partimiz içerisindeki emekli öğretmenlerimizin desteği ile dershane ve okul disiplini içerisinde kurslar vereceğiz.
Köy komisyonu kuracağız. Köylülerimizin dertlerini
dinleyip sorunlarına çare olmaya çalışacağız. Üniversite öğrencilerimize daha rahat bir ortam hazırlamak için burs, iaşe ve barınma ihtiyaçlarına çare olmaya çalışacağız." şeklinde konuştu.

Odabaş sözlerini şöyle tamamladı; "Bir sözümde delege olan arkadaşlarıma. Onlardan tek isteğim kongre gününe kadar hiçbir adaya söz vermeyip kongre günü adayları dinleyip ona göre oy vermelerini rica ediyorum.
Tek gerçek ATATÜRK....
Tek gerçek CHP......
Buralara kadar gelip beni dinlediğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Hakkınzı helal edin."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.