Gazeteciler Cemiyetinden KADEF’e ziyaret

Samsun-Haber (SHA) - Samsun Haber Ajansı | 24.06.2024 - 01:09, Güncelleme: 24.06.2024 - 01:09
 

Gazeteciler Cemiyetinden KADEF’e ziyaret

Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Orta Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Yazıcı, SGC Engelli Platformu üyeleriyle birlikte Kavak Dernekler Federasyonunu ziyaret etti.
KADEF 57 DERNEKTEN OLUŞMUŞ KADEF Genel Başkanı Bayram Erişgin, yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte konuklarla bir süre görüşerek fikir alışverişinde bulundu. Daha sonra yapımı tamamlanan KADEF’in yeni yerleşkesini gezdiren Genel Başkan Erişgin, KADEF’in 57 ayrı Kavaklı hemşeri derneğinin katılımıyla oluşturulan büyük bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirterek yaptıkları faaliyetler hakkında bilgiler verdi.  “STK’LAR DAHA AKTİF OLMALI” SGC Başkanı ve Orta Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Yazıcı da KADEF’e kazandırılan yeni yerleşkenin Samsun için bir kazanım olduğunu ifade ederek hayırlı olmasını diledi. Samsun için yapacakları projelerde KADEF’le işbirliğine hazır olduklarını kaydeden Yazıcı, kentteki 2 Binden fazla sivil toplum kuruluşunun daha aktif olması gerektiğini, kentlerin gelişiminde STK’ların büyük önem taşıdığını vurguladı.   ENGELLİLER İÇİN SOSYAL DENEY Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yazıcı şunları söyledi: “Samsun Gazeteciler Cemiyeti olarak Kadın Kurulu, Araştırma Geliştirme Kurulu, Gençlik Kurulu, Bilim ve Teknoloji Kurulu ve son olarak da Engelli arkadaşların sorunlarına dikkat çekmek amacıyla SGC Engelli Platformunu kurduk. Yakında engelli arkadaşlarla birlikte kentin muhtelif yerlerinde sosyal deneyler yaparak görüntüleri kamuoyu ile paylaşacağız. Hayat herkes için zor ancak engelliler için çok daha zor. Bu konuda herkesi duyarlı olmaya davet ediyoruz.”
Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Orta Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Yazıcı, SGC Engelli Platformu üyeleriyle birlikte Kavak Dernekler Federasyonunu ziyaret etti.

KADEF 57 DERNEKTEN OLUŞMUŞ
KADEF Genel Başkanı Bayram Erişgin, yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte konuklarla bir süre görüşerek fikir alışverişinde bulundu. Daha sonra yapımı tamamlanan KADEF’in yeni yerleşkesini gezdiren Genel Başkan Erişgin, KADEF’in 57 ayrı Kavaklı hemşeri derneğinin katılımıyla oluşturulan büyük bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirterek yaptıkları faaliyetler hakkında bilgiler verdi. 

“STK’LAR DAHA AKTİF OLMALI”
SGC Başkanı ve Orta Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Yazıcı da KADEF’e kazandırılan yeni yerleşkenin Samsun için bir kazanım olduğunu ifade ederek hayırlı olmasını diledi. Samsun için yapacakları projelerde KADEF’le işbirliğine hazır olduklarını kaydeden Yazıcı, kentteki 2 Binden fazla sivil toplum kuruluşunun daha aktif olması gerektiğini, kentlerin gelişiminde STK’ların büyük önem taşıdığını vurguladı.  

ENGELLİLER İÇİN SOSYAL DENEY
Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yazıcı şunları söyledi: “Samsun Gazeteciler Cemiyeti olarak Kadın Kurulu, Araştırma Geliştirme Kurulu, Gençlik Kurulu, Bilim ve Teknoloji Kurulu ve son olarak da Engelli arkadaşların sorunlarına dikkat çekmek amacıyla SGC Engelli Platformunu kurduk. Yakında engelli arkadaşlarla birlikte kentin muhtelif yerlerinde sosyal deneyler yaparak görüntüleri kamuoyu ile paylaşacağız. Hayat herkes için zor ancak engelliler için çok daha zor. Bu konuda herkesi duyarlı olmaya davet ediyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.