AYYÜCE TÜRKEŞ BAFRA’DAN SESLENDİ: “KADROLARIMIZLA HAZIRIZ”

Bafra Haber 05.09.2026 - 10:57, Güncelleme: 05.09.2026 - 10:57
 

AYYÜCE TÜRKEŞ BAFRA’DAN SESLENDİ: “KADROLARIMIZLA HAZIRIZ”

Merhum Alparslan Türkeş’in kızı, İYİ Parti Adana Milletvekili ve İYİ Parti Türk Dünyası ve Yurt Dışı Teşkilatlanma Başkanı Ayyüce Türkeş Taş, İYİ Parti Bafra İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Yoğun ilgiyle karşılanan Türkeş, ekonomiye değinirken partisinin kadrolarıyla iktidara hazır olduğu mesajını verdi.
İYİ Parti Adana Milletvekili ve İYİ Parti Türk Dünyası ve Yurt Dışı Teşkilatlanma Başkanı Ayyüce Türkeş Taş, Samsun programı kapsamında İYİ Parti Bafra İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. Türkeş’i İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, parti yöneticileri ve çok sayıda partili karşıladı. BAFRA’DA YOĞUN İLGİ İlçe Başkanlığı’nda yoğun katılımla gerçekleşen buluşmada Ayyüce Türkeş Taş, partililerle bir araya gelerek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Türkeş, konuşmasında ekonomiye ilişkin değerlendirmelerde bulunurken, İYİ Parti’nin kadrolarıyla iktidara hazır olduğu mesajını verdi. AYDOĞAN YILMAZ: “BAFRA’NIN SESİNİ DUYURMAYA DEVAM EDECEĞİZ” İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, Ayyüce Türkeş Taş’ı Bafra’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yılmaz, Bafra’da vatandaşlarla sürekli temas halinde olduklarını belirterek çiftçinin, esnafın, emeklinin ve gençlerin sorunlarını yakından takip ettiklerini ifade etti. Bafra’nın sorunlarını ve beklentilerini siyaset gündeminde tutmaya devam edeceklerini kaydeden Yılmaz, İYİ Parti Bafra İlçe Başkanlığı olarak çalışmalarını sahada sürdüreceklerini belirtti. AYDOĞAN YILMAZ’DAN ANLAMLI HEDİYE Ziyaretin dikkat çeken anlarından biri de İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz’ın Ayyüce Türkeş Taş’a takdim ettiği özel hediye oldu. Yılmaz, merhum Alparslan Türkeş ile merhum Bafra Belediye Başkanı Hasan Aslan’ın birlikte yer aldığı fotoğrafı zembil üzerine işleterek hazırlattığı özel çalışmayı Ayyüce Türkeş Taş’a hediye etti. Geçmişten önemli bir hatırayı taşıyan özel çalışma, ziyaretin anlamlı anlarından biri oldu. Program, İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, parti yöneticileri ve partililerin katılımıyla gerçekleştirilen buluşmanın ardından sona erdi.  
Merhum Alparslan Türkeş’in kızı, İYİ Parti Adana Milletvekili ve İYİ Parti Türk Dünyası ve Yurt Dışı Teşkilatlanma Başkanı Ayyüce Türkeş Taş, İYİ Parti Bafra İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Yoğun ilgiyle karşılanan Türkeş, ekonomiye değinirken partisinin kadrolarıyla iktidara hazır olduğu mesajını verdi.

İYİ Parti Adana Milletvekili ve İYİ Parti Türk Dünyası ve Yurt Dışı Teşkilatlanma Başkanı Ayyüce Türkeş Taş, Samsun programı kapsamında İYİ Parti Bafra İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.

Türkeş’i İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, parti yöneticileri ve çok sayıda partili karşıladı.

BAFRA’DA YOĞUN İLGİ

İlçe Başkanlığı’nda yoğun katılımla gerçekleşen buluşmada Ayyüce Türkeş Taş, partililerle bir araya gelerek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Türkeş, konuşmasında ekonomiye ilişkin değerlendirmelerde bulunurken, İYİ Parti’nin kadrolarıyla iktidara hazır olduğu mesajını verdi.

AYDOĞAN YILMAZ: “BAFRA’NIN SESİNİ DUYURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, Ayyüce Türkeş Taş’ı Bafra’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yılmaz, Bafra’da vatandaşlarla sürekli temas halinde olduklarını belirterek çiftçinin, esnafın, emeklinin ve gençlerin sorunlarını yakından takip ettiklerini ifade etti.

Bafra’nın sorunlarını ve beklentilerini siyaset gündeminde tutmaya devam edeceklerini kaydeden Yılmaz, İYİ Parti Bafra İlçe Başkanlığı olarak çalışmalarını sahada sürdüreceklerini belirtti.

AYDOĞAN YILMAZ’DAN ANLAMLI HEDİYE

Ziyaretin dikkat çeken anlarından biri de İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz’ın Ayyüce Türkeş Taş’a takdim ettiği özel hediye oldu.

Yılmaz, merhum Alparslan Türkeş ile merhum Bafra Belediye Başkanı Hasan Aslan’ın birlikte yer aldığı fotoğrafı zembil üzerine işleterek hazırlattığı özel çalışmayı Ayyüce Türkeş Taş’a hediye etti.

Geçmişten önemli bir hatırayı taşıyan özel çalışma, ziyaretin anlamlı anlarından biri oldu.

Program, İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, parti yöneticileri ve partililerin katılımıyla gerçekleştirilen buluşmanın ardından sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.