HAMDİ YILDIZ ARADA Kİ FARKI AÇMAYA DEVAM EDİYOR

Bafra Haber 22.03.2024 - 16:28, Güncelleme: 22.03.2024 - 16:28
 

HAMDİ YILDIZ ARADA Kİ FARKI AÇMAYA DEVAM EDİYOR

Bafra yeni başkanına hazırlanıyor. İyi Parti Bafra belediye başkan adayı Hamdi Yıldız toplumun her kesiminden gördüğü coşkulu ve muhteşem ilgiyle başkanlığa doğru emin adımlarla yürüyor.
Başkan adayı Hamdi Yıldız yaklaşık 2 ayı aşkın zamandır sıkmadığı el, gitmediği köy, uğramadığı esnaf bırakmadı. Büyük bir enerji ile günde yaklaşık 15 saatten fazla sahada genç yaşlı, kadın erkek Bafralılar ile hasbihal etti.  Dertleriyle dertlendi, akılcı ve gerçekci projeler sundu. Sohbet etti. istişarelerde bulundu.   HER PARTİDEN OY ALİYOR   Bafra Belediye Başkanı adayı Hamdi Yıldız  geçmişte Ak Parti, MHP, CHP BBP YRP Saadet partisi, Zafer Partisi, DSP, Memleket partisi,  Bağımsız Türkiye Partisi, millet partisi ve hemen hemen her partiye oy vermis seçmenlerden oy aldığı tüm kamuoyu araştırmalarında ortaya çıktı. İyi Partiye oy vermis  seçmenlerle birlikte her iki kişiden birinin desteğini almış görünüyor.   HERKESİN ADAYİ BAFRA'NIN BAŞKANI    İyi Parti Bafra Belediye başkan adayı Hamdi Yıldız enerjisi, liderlik kişiliği, güvenilirliği, samimiyeti, proje ve hizmetleriyle herkesin, her siyasi görüşün adayı ve Bafranın başkanı haline geldi.   HALK BASKAN GİBİ KARŞILIYOR   Bafralıların değişim arzusunun ardında yıllardır yaşadığı haksızlıklar, adeletsizlikler, torpil, israf, yap boz işler, geri kalmışlık, hizmette büyük eksiklikler bulunuyor. Çözüm yollarıyla birlikte tüm bunları açık sozluluk icinde cesurca gündeme getiren aday ise Hamdi Yıldız oldu.Bu nedenle  vatandaşlar başkan adayı Hamdi Yıldız'ı gittiği her yerde adaydan daha ziyade bir başkan gibi karşılandı.    Vatandaşların gösterdiği büyük ilgi ve destek deyim yerindeyse Hamdi Yıldızın başkanlığını resmen ilan etmesine sadece 10 gün kaldığını anlatıyor.
Bafra yeni başkanına hazırlanıyor. İyi Parti Bafra belediye başkan adayı Hamdi Yıldız toplumun her kesiminden gördüğü coşkulu ve muhteşem ilgiyle başkanlığa doğru emin adımlarla yürüyor.
Başkan adayı Hamdi Yıldız yaklaşık 2 ayı aşkın zamandır sıkmadığı el, gitmediği köy, uğramadığı esnaf bırakmadı. Büyük bir enerji ile günde yaklaşık 15 saatten fazla sahada genç yaşlı, kadın erkek Bafralılar ile hasbihal etti.  Dertleriyle dertlendi, akılcı ve gerçekci projeler sundu. Sohbet etti. istişarelerde bulundu.
 
HER PARTİDEN OY ALİYOR
 
Bafra Belediye Başkanı adayı Hamdi Yıldız  geçmişte Ak Parti, MHP, CHP BBP YRP Saadet partisi, Zafer Partisi, DSP, Memleket partisi,  Bağımsız Türkiye Partisi, millet partisi ve hemen hemen her partiye oy vermis seçmenlerden oy aldığı tüm kamuoyu araştırmalarında ortaya çıktı. İyi Partiye oy vermis  seçmenlerle birlikte her iki kişiden birinin desteğini almış görünüyor.
 
HERKESİN ADAYİ BAFRA'NIN BAŞKANI 
 
İyi Parti Bafra Belediye başkan adayı Hamdi Yıldız enerjisi, liderlik kişiliği, güvenilirliği, samimiyeti, proje ve hizmetleriyle herkesin, her siyasi görüşün adayı ve Bafranın başkanı haline geldi.
 
HALK BASKAN GİBİ KARŞILIYOR
 
Bafralıların değişim arzusunun ardında yıllardır yaşadığı haksızlıklar, adeletsizlikler, torpil, israf, yap boz işler, geri kalmışlık, hizmette büyük eksiklikler bulunuyor. Çözüm yollarıyla birlikte tüm bunları açık sozluluk icinde cesurca gündeme getiren aday ise Hamdi Yıldız oldu.Bu nedenle  vatandaşlar başkan adayı Hamdi Yıldız'ı gittiği her yerde adaydan daha ziyade bir başkan gibi karşılandı. 
 
Vatandaşların gösterdiği büyük ilgi ve destek deyim yerindeyse Hamdi Yıldızın başkanlığını resmen ilan etmesine sadece 10 gün kaldığını anlatıyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.