İmren Nilay Tüfekci yeniden listede

Siyaset 28.04.2024 - 12:25, Güncelleme: 28.04.2024 - 12:25
 

İmren Nilay Tüfekci yeniden listede

İYİ Parti'nin yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu'nun Genel İdare Kurulu'nda (GİK) İmren Nilay Tüfekci'de yer aldı.
İYİ Parti'de İmren Nilay Tüfekci, Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu'nun GİK üyeleri asil listesine girdi. İYİ Parti'de Meral Akşener'in yeniden aday olmadığı genel kurulda parti Genel Başkanlığına seçilen Müsavvat Dervişoğlu'nun Genel İdare Kurulu'nda yer alacak isimler belli oldu. İYİ Parti Genel Başkanlığını bırakan Akşener'in daha önce Genel İdare Kurulu listesinde yer alan eski Samsun Milletvekili adayı ve eski Samsun Büyükşehir Belediyesi adayı İmren Nilay Tüfekci, Dervişoğlu'nun Genel İdare Kurulu listesine de girdi.
İYİ Parti'nin yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu'nun Genel İdare Kurulu'nda (GİK) İmren Nilay Tüfekci'de yer aldı.

İYİ Parti'de İmren Nilay Tüfekci, Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu'nun GİK üyeleri asil listesine girdi.
İYİ Parti'de Meral Akşener'in yeniden aday olmadığı genel kurulda parti Genel Başkanlığına seçilen Müsavvat Dervişoğlu'nun Genel İdare Kurulu'nda yer alacak isimler belli oldu.
İYİ Parti Genel Başkanlığını bırakan Akşener'in daha önce Genel İdare Kurulu listesinde yer alan eski Samsun Milletvekili adayı ve eski Samsun Büyükşehir Belediyesi adayı İmren Nilay Tüfekci, Dervişoğlu'nun Genel İdare Kurulu listesine de girdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.