KABADÜZ MUHTARLIĞINDA GÖREV DEĞİŞİMİ

Samsun-Haber (SHA) - Samsun Haber Ajansı | 20.04.2024 - 09:53, Güncelleme: 20.04.2024 - 09:53
 

KABADÜZ MUHTARLIĞINDA GÖREV DEĞİŞİMİ

Türkiye'nin 4 bir tarafında yapılan muhtarlık seçimlerinde büyük olaylar yaşana dursun Samsun'un Atakum ilçesi Kabadüz Mahallesinde örnek bir muhtarlık seçimi yaşandı.
Geçen dönem köyün muhtarı olan Cevat Kol bu dönem seçimlere girmeyerek muhtarlığı kazanan Recep Yanlız'a muhtarlığı devretti. Kabadüz köyünde her iki ismin çok sevildiği belirtilirken, eski Muhtar Cevat Kol yaptığı açıklamada; "Her dönem aynı isimlerin seçimlere girmesini etik bulmadığım için bu dönem aday olan Recep Yanlız kardeşimi destekleme kararı aldım. O da hakkını vererek halkın oylarıyla seçildi. Allah mahcup etmesin." dedi. Yeni seçilen Muhtar ise yaptığı açıklamada; "Bu bir hizmet yarısı ama maalesef bazı yerlerde üzücü olaylarla karşılaşıyoruz. Biz ise eski muhtarımla helalleşip çiçeklerle muhtarlığı devraldık. Umarım bu olay başta memleketimiz Samsun olmak üzere tüm Türkiye'ye örnek olur." diye konuştu.
Türkiye'nin 4 bir tarafında yapılan muhtarlık seçimlerinde büyük olaylar yaşana dursun Samsun'un Atakum ilçesi Kabadüz Mahallesinde örnek bir muhtarlık seçimi yaşandı.

Geçen dönem köyün muhtarı olan Cevat Kol bu dönem seçimlere girmeyerek muhtarlığı kazanan Recep Yanlız'a muhtarlığı devretti.

Kabadüz köyünde her iki ismin çok sevildiği belirtilirken, eski Muhtar Cevat Kol yaptığı açıklamada; "Her dönem aynı isimlerin seçimlere girmesini etik bulmadığım için bu dönem aday olan Recep Yanlız kardeşimi destekleme kararı aldım. O da hakkını vererek halkın oylarıyla seçildi. Allah mahcup etmesin." dedi.

Yeni seçilen Muhtar ise yaptığı açıklamada; "Bu bir hizmet yarısı ama maalesef bazı yerlerde üzücü olaylarla karşılaşıyoruz. Biz ise eski muhtarımla helalleşip çiçeklerle muhtarlığı devraldık. Umarım bu olay başta memleketimiz Samsun olmak üzere tüm Türkiye'ye örnek olur." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.