KOÇBIYIK: ATAKUM EHİL ELLERE TESLİM EDİLMELİ

Siyaset (SHA) - Samsun Haber Ajansı | 19.03.2024 - 14:35, Güncelleme: 19.03.2024 - 14:41
 

KOÇBIYIK: ATAKUM EHİL ELLERE TESLİM EDİLMELİ

Atakum Belediyesi meclis üyesi Kadir Koçbıyık ilçede tarihi bir seçim yaşayacaklarını ve bu seçimlerden Adem Bektaş önderliğinde büyük bir zaferle çıkacaklarını söyledi.
Samsunhaberajansi haber editöru Ünsal Tonyaloğlu'na konuşan Koçbıyık; " Atakum'un geleceğini iş bilmez kişilere bırakmak ilçeye büyük bir ihanet olur." dedi. Atakum'un Karadeniz'in tek göç alan inci kenti olduğunu söyleyen Koçbıyık; "Atakum'u ehil ellere teslim etmek zorundayız. Geçmiş dönem de başarılı bir belediyecilik yapan ve Atakum'da gönüller de taht kuran Sayın Adem Bektaş'la Atakum seçimlerini kazanacağız. Çok güçlü bir kadromuz var. Belediyecilik bir ekip çalışmasıdır. Biz bu işe yüreğimizi koyduk." dedi. Atakum'un beklentilerini, özlemlerini ve sorunlarını çok iyi bilen bir ekiple yola çıktıklarını ifade eden Koçbıyık; "Halkımızın bizlerden beklentilerini tek tek not aldık. Hizmet aşkı ile yola çıktık. Sorunları ve çözümleri biliyoruz. Rabbim çıktığımız bu kutlu yolda bizleri utandırmasın." diye konuştu.
Atakum Belediyesi meclis üyesi Kadir Koçbıyık ilçede tarihi bir seçim yaşayacaklarını ve bu seçimlerden Adem Bektaş önderliğinde büyük bir zaferle çıkacaklarını söyledi.

Samsunhaberajansi haber editöru Ünsal Tonyaloğlu'na konuşan Koçbıyık; " Atakum'un geleceğini iş bilmez kişilere bırakmak ilçeye büyük bir ihanet olur." dedi.

Atakum'un Karadeniz'in tek göç alan inci kenti olduğunu söyleyen Koçbıyık; "Atakum'u ehil ellere teslim etmek zorundayız. Geçmiş dönem de başarılı bir belediyecilik yapan ve Atakum'da gönüller de taht kuran Sayın Adem Bektaş'la Atakum seçimlerini kazanacağız. Çok güçlü bir kadromuz var. Belediyecilik bir ekip çalışmasıdır. Biz bu işe yüreğimizi koyduk." dedi.

Atakum'un beklentilerini, özlemlerini ve sorunlarını çok iyi bilen bir ekiple yola çıktıklarını ifade eden Koçbıyık; "Halkımızın bizlerden beklentilerini tek tek not aldık. Hizmet aşkı ile yola çıktık. Sorunları ve çözümleri biliyoruz. Rabbim çıktığımız bu kutlu yolda bizleri utandırmasın." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.