KURNAZ: BİZ KAZANACAĞIZ, İLKADIM KAZANACAK!

Siyaset (SHA) - Samsun Haber Ajansı | 25.03.2024 - 01:49, Güncelleme: 25.03.2024 - 01:53
 

KURNAZ: BİZ KAZANACAĞIZ, İLKADIM KAZANACAK!

Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine çok az günler kala seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
İhsan Kurnaz Cumhur İttifakı Teşkilatıyla birlikte cuma namazı sonrası Uzgur Mahallesi Camii eşrafıyla bir araya geldikten sonra Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan ile birlikte Samsun Arama Kurtarma Offroad Kulübü (SAKOF) Üyeleriyle buluştu. Kavak Karacalar Köyü Derneği'ni de ziyaret eden İhsan Kurnaz Dernek Başkanı Zülfü Sarıoğlu ve yönetim kurulu üyelerine projeleri hakkında bilgi verdi. GELİN İLKADIM’A BEŞ YIL KAZANDIRALIM “Biz kazanırsak İlkadım kazanacak. Biz kazanırsak kaybedeni olamayan bir seçim olacak. Çünkü biz herkesi kazandırmak için yola çıktık. İlkadım kazanacak, İlkadımlı kazanacak, esnaf kazanacak kısacası İlkadım bir beş yıl kazanacak” diyen Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz şöyle devam etti; “İlkadım’nı basiretsiz, beceriksiz, yönetimden bir an önce kurtulması lazım. İlkadım’ın bir an önce partizanlık yapmayacak, herkese ve her kesime eşit hizmet vermeyi taahhüt eden bir yönetimin gelmesi lazım. Bakın biz yakaşık 90 gündür alandayız, sahadayız, İlkadım’ı karış karış dolaştık dolaşıyoruz. İlkadım’ın hiçbir köşesi hizmet alabilmiş değil. Sadece başkana yakın olanların işleri görülüyor. Biz bu anlayışı, biz bu düzeni sona erdirmek için oylarınıza talip oluyoruz. Oylarınızı hem bana, hem İlkadım’a hem de kendisiniz için kullanın ilk kez kaybedeni olmayan bir seçim atlatmış olsun İlkadım ilçemiz. BÜYÜK VEBADİR Bu iş siyaset üstü bir iş hale gelmiştir. İlkadım’ı bu beş sene daha bu yönetime teslim büyük vebaldir. Büyük hatadır. İlkadım’ın bir beş yıl daha kaybetmeye tahammülü yoktur. Gelin hep birlikte sandığa İlkadım’ı kazandırmak için gidelim…”
Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine çok az günler kala seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

İhsan Kurnaz Cumhur İttifakı Teşkilatıyla birlikte cuma namazı sonrası Uzgur Mahallesi Camii eşrafıyla bir araya geldikten sonra Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan ile birlikte Samsun Arama Kurtarma Offroad Kulübü (SAKOF) Üyeleriyle buluştu.

Kavak Karacalar Köyü Derneği'ni de ziyaret eden İhsan Kurnaz Dernek Başkanı Zülfü Sarıoğlu ve yönetim kurulu üyelerine projeleri hakkında bilgi verdi.

GELİN İLKADIM’A BEŞ YIL KAZANDIRALIM

“Biz kazanırsak İlkadım kazanacak. Biz kazanırsak kaybedeni olamayan bir seçim olacak. Çünkü biz herkesi kazandırmak için yola çıktık. İlkadım kazanacak, İlkadımlı kazanacak, esnaf kazanacak kısacası İlkadım bir beş yıl kazanacak” diyen Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz şöyle devam etti;

“İlkadım’nı basiretsiz, beceriksiz, yönetimden bir an önce kurtulması lazım. İlkadım’ın bir an önce partizanlık yapmayacak, herkese ve her kesime eşit hizmet vermeyi taahhüt eden bir yönetimin gelmesi lazım.

Bakın biz yakaşık 90 gündür alandayız, sahadayız, İlkadım’ı karış karış dolaştık dolaşıyoruz. İlkadım’ın hiçbir köşesi hizmet alabilmiş değil. Sadece başkana yakın olanların işleri görülüyor. Biz bu anlayışı, biz bu düzeni sona erdirmek için oylarınıza talip oluyoruz. Oylarınızı hem bana, hem İlkadım’a hem de kendisiniz için kullanın ilk kez kaybedeni olmayan bir seçim atlatmış olsun İlkadım ilçemiz.

BÜYÜK VEBADİR

Bu iş siyaset üstü bir iş hale gelmiştir. İlkadım’ı bu beş sene daha bu yönetime teslim büyük vebaldir. Büyük hatadır. İlkadım’ın bir beş yıl daha kaybetmeye tahammülü yoktur. Gelin hep birlikte sandığa İlkadım’ı kazandırmak için gidelim…”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.