Kutup soğukları geliyor! Samsun'a kar yağacak mı?

Gündem (SHA) - Samsun Haber Ajansı | 01.01.2024 - 16:18, Güncelleme: 01.01.2024 - 16:42
 

Kutup soğukları geliyor! Samsun'a kar yağacak mı?

Aylardır mevsim normalalerine göre sıcak günler yaşayan Türkiye 10 Ocak tarihinden itibaren soğuk ve yağışlı havanın etkisine girecek.
Yeni yıla da mevsim normallerinin üzerinde bir sıcaklıkla giren ülkemiz önümüzdeki haftadan itibaren kutup soğuklarının etkisi altında kalacak. Meteroloji uzmanlarından alınan bilgilere göre  İstanbul'da kar yağışının görüleceği tarih açıkladı. Yekililer; "Bu sistem öyle bir kış yapar ki o sıcak havaları unutabiliriz. 2 sene önceki gibi bir kar yağışı da olabilir." dediler. Hava sıcaklıklarının bir anda düşeceğini 10-11 Ocak 2024 tarihlerinden itibaren Istanbul'dan girecek kar yağışının ilerleyen günlerde yurdun tamamını etkisi altına alacağı öğrenildi. Yağış azlığı şu ana kadar düşündürücü seviyelerde yer alırken. 10-11 Ocak gibi soğuk hava dalgası geliyor. İstanbul'da da kar yağışı yapacak. Sıcaklıkların 5-6 dereceye kadar düşebileceği soğuk hava beklenirken, sistemler değişmezse bu sistemin İstanbul başta olmak uzere Karadeniz ve yurdun büyük bir bölümünde kar yağışlarına neden olacağı belirtiliyor.
Aylardır mevsim normalalerine göre sıcak günler yaşayan Türkiye 10 Ocak tarihinden itibaren soğuk ve yağışlı havanın etkisine girecek.

Yeni yıla da mevsim normallerinin üzerinde bir sıcaklıkla giren ülkemiz önümüzdeki haftadan itibaren kutup soğuklarının etkisi altında kalacak.

Meteroloji uzmanlarından alınan bilgilere göre  İstanbul'da kar yağışının görüleceği tarih açıkladı. Yekililer; "Bu sistem öyle bir kış yapar ki o sıcak havaları unutabiliriz. 2 sene önceki gibi bir kar yağışı da olabilir." dediler.

Hava sıcaklıklarının bir anda düşeceğini 10-11 Ocak 2024 tarihlerinden itibaren Istanbul'dan girecek kar yağışının ilerleyen günlerde yurdun tamamını etkisi altına alacağı öğrenildi.

Yağış azlığı şu ana kadar düşündürücü seviyelerde yer alırken. 10-11 Ocak gibi soğuk hava dalgası geliyor. İstanbul'da da kar yağışı yapacak. Sıcaklıkların 5-6 dereceye kadar düşebileceği soğuk hava beklenirken, sistemler değişmezse bu sistemin İstanbul başta olmak uzere Karadeniz ve yurdun büyük bir bölümünde kar yağışlarına neden olacağı belirtiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.