Minik ellerden resim sergisi

Yaşam 25.11.2023 - 12:37, Güncelleme: 25.11.2023 - 12:37
 

Minik ellerden resim sergisi

Samsun'da 20-26 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı Haftası dolayısıyla Minik Eller Resim Sergisi açıldı.
Canik İlçe Sağlık Müdürlüğü Ağız ve Diş Sağlığı Birimi diş hekimleri tarafından organize edilen Minik Eller Resim Sergisi açıldı. Canik Sağlıklı Hayat Merkezi'nde Belediye Evleri, Vilayetler Hizmet Birliği ve Ayşe Genç Kızılay Anaokullarındaki öğrencilerin diş sağlığını anlattığı eserler sergilendi. Kuruma gelen minik öğrencilere ağız ve diş sağlığı, eğitimler, sunumlar ve animasyon videoları ile anlatıldı. Eğitimler sonunda minik öğrenciler diş ünitesine oturtularak korkularını yenmeleri amacıyla diş tedavisi esnasında kullanılan aletler tanıtıldı ve meslek tanıtımı yapıldı. Sergiye, Samsun İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Hatice Öz ve Başkan Yardımcısı Dr. Şevki Gülay ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Samsun'da 20-26 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı Haftası dolayısıyla Minik Eller Resim Sergisi açıldı.

Canik İlçe Sağlık Müdürlüğü Ağız ve Diş Sağlığı Birimi diş hekimleri tarafından organize edilen Minik Eller Resim Sergisi açıldı.
Canik Sağlıklı Hayat Merkezi'nde Belediye Evleri, Vilayetler Hizmet Birliği ve Ayşe Genç Kızılay Anaokullarındaki öğrencilerin diş sağlığını anlattığı eserler sergilendi. Kuruma gelen minik öğrencilere ağız ve diş sağlığı, eğitimler, sunumlar ve animasyon videoları ile anlatıldı. Eğitimler sonunda minik öğrenciler diş ünitesine oturtularak korkularını yenmeleri amacıyla diş tedavisi esnasında kullanılan aletler tanıtıldı ve meslek tanıtımı yapıldı.
Sergiye, Samsun İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Hatice Öz ve Başkan Yardımcısı Dr. Şevki Gülay ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.