Şahin: DASK ile Depreme Hazır Olun, Güvenle Yaşayın!

Bafra Haber (SHA) - Samsun Haber Ajansı | 08.06.2024 - 15:40, Güncelleme: 08.06.2024 - 16:23
 

Şahin: DASK ile Depreme Hazır Olun, Güvenle Yaşayın!

Bafra Nurer Sigorta İşletme Sahibi Kemal Şahin, Zorunlu Deprem Sigortası (DASK) ile Türkiye'nin her yerinde sizlere depreme karşı güvence sunuyoruz dedi .
Şahin yaptığı açıklmada:  DASK, Doğal Afetler Sigortaları Kurumu tarafından sunulan ve Türkiye'de ikamet eden tüm konutlar için zorunlu olan bir sigorta türüdür. Deprem ve deprem sonucu oluşabilecek yangın, tsunami ve yer kayması gibi doğal afetlerin neden olacağı maddi hasarları teminat altına alır. DASK Neden Önemlidir? Deprem, Türkiye'nin birçok bölgesinde risk taşıyan bir doğal afettir. DASK yaptırarak, olası bir depremde evinizin veya işyerinizin uğrayacağı maddi hasarı karşılayabilir, deprem sonrası hayatınızı daha kolay bir şekilde yeniden inşa edebilirsiniz. Nurer Sigorta ile DASK Avantajları: Kolay ve Hızlı Sigorta Yaptırma: Nurer Sigorta'nın çağrı merkezi aracılığıyla kolayca DASK sigortanızı yaptırabilirsiniz. Uygun Fiyatlar: Farklı bütçelere uygun DASK sigortası seçenekleri sunuyoruz. Güvenilir Teminat: DASK kapsamında geniş teminatlar sunarak deprem sonucu oluşabilecek hasarlarınızı en iyi şekilde karşılıyoruz. 7/24 Destek: DASK sigortanızla ilgili her türlü konuda 7/24 size destek olmaya hazırız. DASK Fiyat Teklifi Alın! Hemen Nurer Sigorta'nın  çağrı merkezini arayarak DASK sigortası için ücretsiz teklif alabilirsiniz. Unutmayın, depreme karşı en önemli güvenceniz DASK'tır! Nurer Sigorta ile DASK yaptırın, depreme hazır olun, güvenle yaşayın!
Bafra Nurer Sigorta İşletme Sahibi Kemal Şahin, Zorunlu Deprem Sigortası (DASK) ile Türkiye'nin her yerinde sizlere depreme karşı güvence sunuyoruz dedi .
Şahin yaptığı açıklmada:  DASK, Doğal Afetler Sigortaları Kurumu tarafından sunulan ve Türkiye'de ikamet eden tüm konutlar için zorunlu olan bir sigorta türüdür. Deprem ve deprem sonucu oluşabilecek yangın, tsunami ve yer kayması gibi doğal afetlerin neden olacağı maddi hasarları teminat altına alır.

DASK Neden Önemlidir?

Deprem, Türkiye'nin birçok bölgesinde risk taşıyan bir doğal afettir. DASK yaptırarak, olası bir depremde evinizin veya işyerinizin uğrayacağı maddi hasarı karşılayabilir, deprem sonrası hayatınızı daha kolay bir şekilde yeniden inşa edebilirsiniz.

Nurer Sigorta ile DASK Avantajları:

  • Kolay ve Hızlı Sigorta Yaptırma: Nurer Sigorta'nın çağrı merkezi aracılığıyla kolayca DASK sigortanızı yaptırabilirsiniz.
  • Uygun Fiyatlar: Farklı bütçelere uygun DASK sigortası seçenekleri sunuyoruz.
  • Güvenilir Teminat: DASK kapsamında geniş teminatlar sunarak deprem sonucu oluşabilecek hasarlarınızı en iyi şekilde karşılıyoruz.
  • 7/24 Destek: DASK sigortanızla ilgili her türlü konuda 7/24 size destek olmaya hazırız.

DASK Fiyat Teklifi Alın!

Hemen Nurer Sigorta'nın  çağrı merkezini arayarak DASK sigortası için ücretsiz teklif alabilirsiniz.

Unutmayın, depreme karşı en önemli güvenceniz DASK'tır!

Nurer Sigorta ile DASK yaptırın, depreme hazır olun, güvenle yaşayın!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.