Samsun yoğunluk haritası kırmızıya dönüyor

Samsun-Haber 13.09.2021 - 17:05, Güncelleme: 13.09.2021 - 17:05
 

Samsun yoğunluk haritası kırmızıya dönüyor

Samsun'un yoğunluk haritası her geçen gün kırmızıya dönüyor.. Mavi şehir olan Samsun'da yaz aylarının sonlarına doğru, yoğunluk haritası yeniden kırmızıya dönmeye başladı.
Samsun'da pandemi salgını sürerken, Hayat Eve Sığar uygulamasında kentin yoğunluk haritasında, kırmızı bölgelerin yeniden artış göstermesi dikkati çekiyor. Sağlık Bakanlığının Hayat Eve Sığar uygulamasında Samsun'un yoğunluk haritasına bakıldığında, kentin merkezi konumunda olan İlkadım ilçesinde kırmızı bölgelerin ciddi oranda artış gösterdiği görülüyor.  Samsun'un Atakum ilçesinde de kırmızı bölgeler artarken, kış ayı ile ilgili ise Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, uyarılarda bulundu. Mehmet Ceyhan, yaptığı uyarıda grip ile birlikte KoronaVirüs vakalarının birlikte görüleceğini ve bu nedenle daha ağır bir tablo ile karşı karşıya kalınacağını belirtti. Kaynak:SamsunKentHaber.com.tr 
Samsun'un yoğunluk haritası her geçen gün kırmızıya dönüyor.. Mavi şehir olan Samsun'da yaz aylarının sonlarına doğru, yoğunluk haritası yeniden kırmızıya dönmeye başladı.

Samsun'da pandemi salgını sürerken, Hayat Eve Sığar uygulamasında kentin yoğunluk haritasında, kırmızı bölgelerin yeniden artış göstermesi dikkati çekiyor.

Sağlık Bakanlığının Hayat Eve Sığar uygulamasında Samsun'un yoğunluk haritasına bakıldığında, kentin merkezi konumunda olan İlkadım ilçesinde kırmızı bölgelerin ciddi oranda artış gösterdiği görülüyor. 

Samsun'un Atakum ilçesinde de kırmızı bölgeler artarken, kış ayı ile ilgili ise Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, uyarılarda bulundu. Mehmet Ceyhan, yaptığı uyarıda grip ile birlikte KoronaVirüs vakalarının birlikte görüleceğini ve bu nedenle daha ağır bir tablo ile karşı karşıya kalınacağını belirtti.
Kaynak:SamsunKentHaber.com.tr 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.