Samsunspor'da Thomas Reis Dönemi

Spor 11.06.2024 - 11:44, Güncelleme: 11.06.2024 - 11:44
 

Samsunspor'da Thomas Reis Dönemi

Kırmızı beyazlı ekibin yeni teknik direktörü Thomas Reis, imza için Samsun'a geldi. Alman teknik adamın bir aksilik yaşanmadığı taktirde kendisini Samsunsporlu yapan resmi imzayı atması bekleniyor.
Alman teknik direktör Thomas Reis, Samsun'da. Kırmızı beyazlı ekibin bir süre önce prensipte anlaşmaya vardığı tecrübeli futbol adamı, bir aksilik yaşanmadığı taktirde en geç yarın kendisini Samsunsporlu yapan resmi sözleşmeye imza atacak. Futbol Direktörü Fuat Çapa ile birlikte Samsun'da bir dizi ziyaretlerde bulunacak kırmızı beyazlı ekibin Alman teknik adamı ile öğlenden sonra resmi sözleşme imzalanması planlanıyor.  BAŞKAN YILDIRIM YER ALMAYACAK  Yarın Nuri Asan Tesisleri’nde resmi sözleşmeye imza atacak olan teknik direktör Thomas Reis, birkaç gün Samsun’da kalacak. Burada Yılport Samsunsporlu yöneticiler ve Futbol Direktörü Fuat Çapa ile toplantı yapacak olan Alman teknik adam Thomas Reis, kamp programı ve yeni sezon planlaması hakkında fikir alışverişinde bulunacak. Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın imza töreninde yer alamayacağı ifade edildi.
Kırmızı beyazlı ekibin yeni teknik direktörü Thomas Reis, imza için Samsun'a geldi. Alman teknik adamın bir aksilik yaşanmadığı taktirde kendisini Samsunsporlu yapan resmi imzayı atması bekleniyor.

Alman teknik direktör Thomas Reis, Samsun'da. Kırmızı beyazlı ekibin bir süre önce prensipte anlaşmaya vardığı tecrübeli futbol adamı, bir aksilik yaşanmadığı taktirde en geç yarın kendisini Samsunsporlu yapan resmi sözleşmeye imza atacak. Futbol Direktörü Fuat Çapa ile birlikte Samsun'da bir dizi ziyaretlerde bulunacak kırmızı beyazlı ekibin Alman teknik adamı ile öğlenden sonra resmi sözleşme imzalanması planlanıyor. 

BAŞKAN YILDIRIM YER ALMAYACAK 

Yarın Nuri Asan Tesisleri’nde resmi sözleşmeye imza atacak olan teknik direktör Thomas Reis, birkaç gün Samsun’da kalacak. Burada Yılport Samsunsporlu yöneticiler ve Futbol Direktörü Fuat Çapa ile toplantı yapacak olan Alman teknik adam Thomas Reis, kamp programı ve yeni sezon planlaması hakkında fikir alışverişinde bulunacak. Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın imza töreninde yer alamayacağı ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.