Sarıcaoğlu: Değişimi yeni projelerle devam ettireceğiz

Siyaset (SHA) - Samsun Haber Ajansı | 26.03.2024 - 15:32, Güncelleme: 26.03.2024 - 15:36
 

Sarıcaoğlu: Değişimi yeni projelerle devam ettireceğiz

Kavak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı İbrahim Sarıcaoğlu, “Halkımızdan aldığımız destekle birçok hizmeti ilçemize kazandırdık. Kavak için başlatmış olduğumuz değişimi, 31 Mart’tan sonra da yeni projelerle devam ettireceğiz” dedi.
Toptepe -Doruk Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan İbrahim Sarıcaoğlu, havai fişek ve meşaleler eşliğinde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Halk buluşmasında vatandaşlara seslenen Sarıcaoğlu, AK Parti belediyeciliği hizmet anlayışı ile görev dönemi içinde ilçenin ulaştığı noktayı anlatarak 31 Mart yerel seçimlerinde bir kez daha en güçlü desteğin verilmesini istedi. Konuşmasında pazar günü Kavak’ta yaptıkları mitinge de değinen Sarıcaoğlu, “Kavak’ta binlerce hemşerimizin katılımları ile tarihi bir miting gerçekleştirdik. Gelip destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Kavak bu miting ile tercihini göstermiş oldu. İnşallah 31 Mart’ta halkımızdan bir kez daha alacağımız destekle hizmet yolculuğumuza devam edeceğiz” diye konuştu. Yeniden göreve gelmeleri halinde Kavak’ı daha ileriye taşımak için çalışmaya devam edeceklerini anlatan Sarıcaoğlu, “Görev dönemimiz içinde ilçemizin gelişim sürecine öncülük eden, yaşama değer katan projeleri halkımızın istek ve önerileri doğrultusunda hizmete sunduk. Bir zamanlar gelmesi hayal denilen doğalgazı ilçemizle buluşturduk. Devlet hastanesi, cezaevi, öğrenci yurtları gibi birçok yatırımın gelmesine öncülük ettik. Halkımızdan aldığımız destekle birçok hizmeti ilçemize kazandırdık. Kavak için başlatmış olduğumuz değişimi, 31 Mart’tan sonra da yeni proje ve yatırımlarla devam ettireceğiz” şeklinde konuştu. Sarıcaoğlu’na yaptığı ziyaretinde AK Parti İlçe Başkanı Onur Bakır, MHP İlçe Başkanı Dilaver Toktaş, Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adayları ile Gençlik ve Kadın Kolları Başkan ve üyeleri de eşlik etti.
Kavak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı İbrahim Sarıcaoğlu, “Halkımızdan aldığımız destekle birçok hizmeti ilçemize kazandırdık. Kavak için başlatmış olduğumuz değişimi, 31 Mart’tan sonra da yeni projelerle devam ettireceğiz” dedi.

Toptepe -Doruk Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan İbrahim Sarıcaoğlu, havai fişek ve meşaleler eşliğinde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Halk buluşmasında vatandaşlara seslenen Sarıcaoğlu, AK Parti belediyeciliği hizmet anlayışı ile görev dönemi içinde ilçenin ulaştığı noktayı anlatarak 31 Mart yerel seçimlerinde bir kez daha en güçlü desteğin verilmesini istedi. Konuşmasında pazar günü Kavak’ta yaptıkları mitinge de değinen Sarıcaoğlu, “Kavak’ta binlerce hemşerimizin katılımları ile tarihi bir miting gerçekleştirdik. Gelip destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Kavak bu miting ile tercihini göstermiş oldu. İnşallah 31 Mart’ta halkımızdan bir kez daha alacağımız destekle hizmet yolculuğumuza devam edeceğiz” diye konuştu.
Yeniden göreve gelmeleri halinde Kavak’ı daha ileriye taşımak için çalışmaya devam edeceklerini anlatan Sarıcaoğlu, “Görev dönemimiz içinde ilçemizin gelişim sürecine öncülük eden, yaşama değer katan projeleri halkımızın istek ve önerileri doğrultusunda hizmete sunduk. Bir zamanlar gelmesi hayal denilen doğalgazı ilçemizle buluşturduk. Devlet hastanesi, cezaevi, öğrenci yurtları gibi birçok yatırımın gelmesine öncülük ettik. Halkımızdan aldığımız destekle birçok hizmeti ilçemize kazandırdık. Kavak için başlatmış olduğumuz değişimi, 31 Mart’tan sonra da yeni proje ve yatırımlarla devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.
Sarıcaoğlu’na yaptığı ziyaretinde AK Parti İlçe Başkanı Onur Bakır, MHP İlçe Başkanı Dilaver Toktaş, Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adayları ile Gençlik ve Kadın Kolları Başkan ve üyeleri de eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.