Savaş Kara'ya sevgi seli

Samsun-Haber (SHA) - Samsun Haber Ajansı | 28.03.2024 - 14:21, Güncelleme: 28.03.2024 - 14:21
 

Savaş Kara'ya sevgi seli

Büyük Kolpınar Mahallesi muhtarı ve Muhtar Adayı Savaş Kara kendi mahallesinde her kesimden insanın sevgisini kazanmaya devam ediyor.
Yaptığı çalışmalar ve mahallesine getirdiği hizmetlerle ön plana çıkan Kara mahalle halkının adeta sevgilisi oldu. Bir dönem de muhtarlık yapmak istediğini ve hizmetlerin süreceğini belirten Kara; "Biz mahallemizi seviyoruz mahalle halkı da bizleri bağrına bastı. İşimizi şevkle yapıyoruz. Büyükkolpınarlılar bu seçimde de bizi yanlız bırakmadılar, bırakmayacaktır." dedi. 31 martta yapılacak olan seçimlerde mahalle halkının desteğini bir dönem daha istediğini belirten Kara; "Eğer mahallenizi seviyor ve işinizi aşkla yapıyorsanız insanlar sizi bırakmıyor. Biz gönül insanıyız ve halkın içinden biriyiz. Bu dönem de aynı şekilde yolumuza devam edeceğiz." diye konuştu.
Büyük Kolpınar Mahallesi muhtarı ve Muhtar Adayı Savaş Kara kendi mahallesinde her kesimden insanın sevgisini kazanmaya devam ediyor.

Yaptığı çalışmalar ve mahallesine getirdiği hizmetlerle ön plana çıkan Kara mahalle halkının adeta sevgilisi oldu.

Bir dönem de muhtarlık yapmak istediğini ve hizmetlerin süreceğini belirten Kara; "Biz mahallemizi seviyoruz mahalle halkı da bizleri bağrına bastı. İşimizi şevkle yapıyoruz. Büyükkolpınarlılar bu seçimde de bizi yanlız bırakmadılar, bırakmayacaktır." dedi.

31 martta yapılacak olan seçimlerde mahalle halkının desteğini bir dönem daha istediğini belirten Kara; "Eğer mahallenizi seviyor ve işinizi aşkla yapıyorsanız insanlar sizi bırakmıyor. Biz gönül insanıyız ve halkın içinden biriyiz. Bu dönem de aynı şekilde yolumuza devam edeceğiz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.