Staj Ve Çıraklık Mağdurları Derneği’nden Başkan Doğan’a ziyaret

Samsun-Haber (SHA) - Samsun Haber Ajansı | 09.05.2024 - 10:43, Güncelleme: 09.05.2024 - 10:43
 

Staj Ve Çıraklık Mağdurları Derneği’nden Başkan Doğan’a ziyaret

Samsun Staj ve Çıraklık Mağdurları Derneği başkan vekili Zeki ERKAN Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’ı ziyaret etti.
Samsun Staj ve Çıraklık Mağdurları Derneği başkan vekili Zeki ERKAN, 3308 sayılı kanun ile Sigorta girişlerinin yapıldığını ve Staj ve Çıraklık döneminde kendilerine SGK kartı verildiğini, kart üzerinde ilk işe giriş tarihinin yer aldığını ancak EYT ile bu işe girişlerin uzun vade emeklilik için sayılmadığından doğan mağduriyetlerinden bahsederek,  derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi ve mağduriyetin çözümü ile ilgili destek istedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Halit DOĞAN, mağduriyetin çözümü ile ilgili destek sözü verdi ve ziyaretleri için Samsun Staj ve Çıraklık Mağdurları Derneği’ne  teşekkür etti.
Samsun Staj ve Çıraklık Mağdurları Derneği başkan vekili Zeki ERKAN Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’ı ziyaret etti.

Samsun Staj ve Çıraklık Mağdurları Derneği başkan vekili Zeki ERKAN, 3308 sayılı kanun ile Sigorta girişlerinin yapıldığını ve Staj ve Çıraklık döneminde kendilerine SGK kartı verildiğini, kart üzerinde ilk işe giriş tarihinin yer aldığını ancak EYT ile bu işe girişlerin uzun vade emeklilik için sayılmadığından doğan mağduriyetlerinden bahsederek,  derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi ve mağduriyetin çözümü ile ilgili destek istedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Halit DOĞAN, mağduriyetin çözümü ile ilgili destek sözü verdi ve ziyaretleri için Samsun Staj ve Çıraklık Mağdurları Derneği’ne  teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.