Ülküdaşımız Ali Çamaş

Yaşam (SHA) - Samsun Haber Ajansı | 17.12.2023 - 23:32, Güncelleme: 17.12.2023 - 23:32
 

Ülküdaşımız Ali Çamaş

Adnan Hazır'ın Kaleminden...
Kıymetli Ağabey, ülküdaşımız Ali Çamaş büyüğümüz Saygıdeğer Ali Çamaş abimiz ülkücü şehidimiz Ekrem Çamaş ağbimizin kardeşi, MHP eski ilçe başkanımız Abdurrahman Çamaş Ülküdaşımızın ise agabeyidir. Asaletli Çamaş ailemizin asil bir ferdidir. Kıymetli Ali Çamaş büyüğümüz 12 Eylül 1980 öncesinden başlayıp bugüne kadar ülkücü hareketin mücadelesine destek vermiş ve bu mücadelenin içinde bir asıra yakın zamandır her zemin ve şartta yiğitçe yer almış örnek bir insandır. Saygıdeğer Ali Çamaş büyüğümüz sessiz sakin mütevazı her zaman pozitif ve duyarlı az ama öz konuşan, vefalı, davasına sadakatle bağlı adam gibi adam olan hesapsızlar ordusunun bir güzel insanıdır. Kıymetli büyüğümüz beyefendi, şahsiyetli onurlu ülküdaşlarımızdan biridir. Arkadaş canlısı ve hoş sohbettir. Korkusuz bir ailenin korkusuz bir ferdidir. Kıymetli büyüğümüzü 45 yıla yakın ,bir zamandır tanıyorum. Ailece tanışıyoruz. Çok anılarımız ve sohbetlerimiz vardır. Bu vesileyle merhum şehidimiz ağabeyi Ekrem Çamaş başkanımızı, merhum babası Hasan Tahsin amcamızı ve muhterem annelerini bir kez daha rahmetle anıyorum mekanları cennet ve peygambermize komşu olsunlar. Buradan Saygıdeğer ülküdaşımız Ali Çamaş büyüğümüze, muhterem eşi Ruhan ablaya, çocukları güzel insanlar Ekrem Çamaş ve Elife, ailesinin her bir ferdine çok değerli kardeşleri MHP Bafra eski ilçe başkanımız Abdurrahman Çamaş, Saime Çamaş ve Mehmet Çamaş canlara sağlık mutluluk başarı ve hayırlı uzun ömürler diliyor selam sevgi ve saygılarımı yolluyorum.  
Adnan Hazır'ın Kaleminden...
Kıymetli Ağabey, ülküdaşımız Ali Çamaş büyüğümüz
Saygıdeğer Ali Çamaş abimiz ülkücü şehidimiz Ekrem Çamaş ağbimizin kardeşi, MHP eski ilçe başkanımız Abdurrahman Çamaş Ülküdaşımızın ise agabeyidir. Asaletli Çamaş ailemizin asil bir ferdidir.
Kıymetli Ali Çamaş büyüğümüz 12 Eylül 1980 öncesinden başlayıp bugüne kadar ülkücü hareketin mücadelesine destek vermiş ve bu mücadelenin içinde bir asıra yakın zamandır her zemin ve şartta yiğitçe yer almış örnek bir insandır.
Saygıdeğer Ali Çamaş büyüğümüz sessiz sakin mütevazı her zaman pozitif ve duyarlı az ama öz konuşan, vefalı, davasına sadakatle bağlı adam gibi adam olan hesapsızlar ordusunun bir güzel insanıdır.
Kıymetli büyüğümüz beyefendi, şahsiyetli onurlu ülküdaşlarımızdan biridir. Arkadaş canlısı ve hoş sohbettir. Korkusuz bir ailenin korkusuz bir ferdidir.
Kıymetli büyüğümüzü 45 yıla yakın ,bir zamandır tanıyorum. Ailece tanışıyoruz. Çok anılarımız ve sohbetlerimiz vardır.
Bu vesileyle merhum şehidimiz ağabeyi Ekrem Çamaş başkanımızı, merhum babası Hasan Tahsin amcamızı ve muhterem annelerini bir kez daha rahmetle anıyorum mekanları cennet ve peygambermize komşu olsunlar.
Buradan Saygıdeğer ülküdaşımız Ali Çamaş büyüğümüze, muhterem eşi Ruhan ablaya, çocukları güzel insanlar Ekrem Çamaş ve Elife, ailesinin her bir ferdine çok değerli kardeşleri MHP Bafra eski ilçe başkanımız Abdurrahman Çamaş, Saime Çamaş ve Mehmet Çamaş canlara sağlık mutluluk başarı ve hayırlı uzun ömürler diliyor selam sevgi ve saygılarımı yolluyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.