Ülküdaşımız Bünyamin Yıldız ağabey

Yaşam (SHA) - Samsun Haber Ajansı | 17.12.2023 - 23:22, Güncelleme: 17.12.2023 - 23:22
 

Ülküdaşımız Bünyamin Yıldız ağabey

Adnan Hazır'ın Kaleminden.. .
MHP Bafra eski yönetim kurulu üyemiz Saygıdeğer ülküdaşımız Bünyamin Yıldız ağabey.. Kıymetli Bünyamin Yıldız ağabey değerli, önemli, vefalı, dürüst, etrafında sevilen ve saygı duyulan güzel bir insandır. Birlikte Hamdi Yıldız büyüğümüzün ilçe başkanlığında yönetim kurulunda yer aldık. Saygıdeğer ağbimiz yönetim kurulunda her zaman pozitif ve çalışkan olmuştur. Yapıcı fikirler ortaya koymuştur. Disiplinli, açık sözlü özü sözü bir büyüğümüz olarak hizmet etmiştir. Rabbim her daim razı olsun. Kıymetli Bünyamin Yıldız ağabey ile birlikte çalışmak, sohbet etmek, omuz omuza mücadele etmek gerçekten keyiflidir. Kafanız, gönlünüz ve vicadaniniz her zaman rahat olur. Bu vesileyle Saygıdeğer büyüğümüz Bünyamin Yıldız ülküdaşımıza ve ailesinin her bir ferdine sağlık mutluluk başarı ve hayırlı uzun ömürler diliyor selam sevgi ve saygılarımı yolluyorum.
Adnan Hazır'ın Kaleminden.. .
MHP Bafra eski yönetim kurulu üyemiz Saygıdeğer ülküdaşımız Bünyamin Yıldız ağabey..
Kıymetli Bünyamin Yıldız ağabey değerli, önemli, vefalı, dürüst, etrafında sevilen ve saygı duyulan güzel bir insandır. Birlikte Hamdi Yıldız büyüğümüzün ilçe başkanlığında yönetim kurulunda yer aldık.
Saygıdeğer ağbimiz yönetim kurulunda her zaman pozitif ve çalışkan olmuştur. Yapıcı fikirler ortaya koymuştur. Disiplinli, açık sözlü özü sözü bir büyüğümüz olarak hizmet etmiştir. Rabbim her daim razı olsun.
Kıymetli Bünyamin Yıldız ağabey ile birlikte çalışmak, sohbet etmek, omuz omuza mücadele etmek gerçekten keyiflidir. Kafanız, gönlünüz ve vicadaniniz her zaman rahat olur.
Bu vesileyle Saygıdeğer büyüğümüz Bünyamin Yıldız ülküdaşımıza ve ailesinin her bir ferdine sağlık mutluluk başarı ve hayırlı uzun ömürler diliyor selam sevgi ve saygılarımı yolluyorum.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.