Ülküdaşımız Şakir Aksoy

Yaşam (SHA) - Samsun Haber Ajansı | 27.11.2023 - 14:45, Güncelleme: 27.11.2023 - 15:11
 

Ülküdaşımız Şakir Aksoy

Adnan Hazırın Kalemin'den...
12 Eylül 1980 öncesi ve sonrası MHP eski yönetim kurulu ve il genel meclisi üyemiz kıymetli büyüğümüz Şakir Aksoy Abimiz Saygıdeğer büyüğümüz Şakir Aksoy Abimiz 12 Eylül 1980 öncesi merhum abimiz Av. Mehmet Kurt'un MHP Bafra ilçe başkanlığında sonrasında ise Merhum Abimizin askerlik vazifesine gitmesinden sonra ikinci kez başkanlığa gelen ve MHP nin 12 Eylül 1980 öncesi son ilçe başkanı olan merhum Kemal Gürsoy büyüğümüzun yönetim kurullarında yer aldı. Kıymetli büyüğümüz Şakir Aksoy Abimiz 12 Eylül 1980 sonrasında ise tekrar MHP yönetiminde görev yaptı. İlerleyen yıllarda ise MHP den il genel meclisi üyemiz seçilerek ilçemize hizmet etti. Saygıdeğer abimizi 1980 öncesi tanıdım. Biz Ülkü ocaklarına geliyorduk. Lise ogrencisiydik. Toplantı salonunundan girilen MHP ilçe başkanlığımızın odası vardı. Orada sohbet ederken yandım. 12 Eylül 1980 sonrası yolumuz tekrar Eski başkanımız ve büyüğümüz Osman Parlak hocamızın muhasebe bürosunda kesişti. Ülkücü hareketin 12 Eylül 1980 sonrası organizeleri yapılanması saygıdeğer Osman Parlak başkanımızın Muhasebe ofisi neredeyse orada yapılıyordu. Cumhuriyet caddesinde Denizbank yanında ki ishanında, özmenler ishanında, ayakkabıcılar Arastasında, özmenler apartmanında en son ise belediyenin orada muhasebe ofisleri vardı. Yanında 8 yıl çalıştık. Ayakkabıcılar Arastasında ki ofisinde 12 Eylül 1980 sonrası Parti'nin ilk kuruluşu merhum İsmail Atmaca büyüğümüzün başkanlığında ve kıymetli Osman Parlak başkanımızın organize ve teskilatçılığı ile yapıldı. Sonra kongreler sayısız toplantı ve faaliyetler yönetildi. Bu süreçlerde kongrelerimiz yapıldı, başkan ve yönetim kurullarımız göreve geldi. Şakir Aksoy abimiz de daha sonrasında yönetim kurulunda yer aldı. Rabbim razı olsun. 12 Eylül 1980 öncesi MHP yönetimlerinde yer almak hem büyük onurdur hem de cesarettir. Şakir Aksoy Abimiz hem bu onuru yaşamış hemde bu cesareti göstermiştir. Kıymetli Şakir abimiz hoş görülü, alçak gönüllü, yapıcı, tecrübeli, iyi niyetli, temiz bir büyüğümüzdür. Ülkücü harekete hizmetleri olmuş güzel bir insandır Bu vesileyle Şakir Aksoy büyüğümüze, ailesinin her bir ferdine sağlık mutluluk başarı ve hayırlı uzun ömürler diliyor selam sevgi ve saygılarımı yolluyorum.
Adnan Hazırın Kalemin'den...
12 Eylül 1980 öncesi ve sonrası MHP eski yönetim kurulu ve il genel meclisi üyemiz kıymetli büyüğümüz Şakir Aksoy Abimiz
Saygıdeğer büyüğümüz Şakir Aksoy Abimiz 12 Eylül 1980 öncesi merhum abimiz Av. Mehmet Kurt'un MHP Bafra ilçe başkanlığında sonrasında ise Merhum Abimizin askerlik vazifesine gitmesinden sonra ikinci kez başkanlığa gelen ve MHP nin 12 Eylül 1980 öncesi son ilçe başkanı olan merhum Kemal Gürsoy büyüğümüzun yönetim kurullarında yer aldı.
Kıymetli büyüğümüz Şakir Aksoy Abimiz 12 Eylül 1980 sonrasında ise tekrar MHP yönetiminde görev yaptı. İlerleyen yıllarda ise MHP den il genel meclisi üyemiz seçilerek ilçemize hizmet etti.
Saygıdeğer abimizi 1980 öncesi tanıdım. Biz Ülkü ocaklarına geliyorduk. Lise ogrencisiydik. Toplantı salonunundan girilen MHP ilçe başkanlığımızın odası vardı. Orada sohbet ederken yandım. 12 Eylül 1980 sonrası yolumuz tekrar Eski başkanımız ve büyüğümüz Osman Parlak hocamızın muhasebe bürosunda kesişti. Ülkücü hareketin 12 Eylül 1980 sonrası organizeleri yapılanması saygıdeğer Osman Parlak başkanımızın Muhasebe ofisi neredeyse orada yapılıyordu. Cumhuriyet caddesinde Denizbank yanında ki ishanında, özmenler ishanında, ayakkabıcılar Arastasında, özmenler apartmanında en son ise belediyenin orada muhasebe ofisleri vardı. Yanında 8 yıl çalıştık. Ayakkabıcılar Arastasında ki ofisinde 12 Eylül 1980 sonrası Parti'nin ilk kuruluşu merhum İsmail Atmaca büyüğümüzün başkanlığında ve kıymetli Osman Parlak başkanımızın organize ve teskilatçılığı ile yapıldı. Sonra kongreler sayısız toplantı ve faaliyetler yönetildi. Bu süreçlerde kongrelerimiz yapıldı, başkan ve yönetim kurullarımız göreve geldi. Şakir Aksoy abimiz de daha sonrasında yönetim kurulunda yer aldı. Rabbim razı olsun.
12 Eylül 1980 öncesi MHP yönetimlerinde yer almak hem büyük onurdur hem de cesarettir. Şakir Aksoy Abimiz hem bu onuru yaşamış hemde bu cesareti göstermiştir.
Kıymetli Şakir abimiz hoş görülü, alçak gönüllü, yapıcı, tecrübeli, iyi niyetli, temiz bir büyüğümüzdür. Ülkücü harekete hizmetleri olmuş güzel bir insandır
Bu vesileyle Şakir Aksoy büyüğümüze, ailesinin her bir ferdine sağlık mutluluk başarı ve hayırlı uzun ömürler diliyor selam sevgi ve saygılarımı yolluyorum.
Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.