Ülküdaşımız Serdar Suavi Yazıcı

Yaşam (SHA) - Samsun Haber Ajansı | 17.12.2023 - 23:45, Güncelleme: 17.12.2023 - 23:45
 

Ülküdaşımız Serdar Suavi Yazıcı

Bafra'da Ülkücü Hareketin Hafızası Adnan Hazırın Kaleminden...
Kıymetli yiğit ülküdaşımız 1980 sonrasında genç neslin güzel insanı Serdar Suavi Yazıcı  Kıymetli Serdar Suavi Yazıcı ülküdaşımızı 40 yıla yaklaşan bir süredir tanışıklığımız var. Ülkücü olarak tanıdım ve ülkücü olarakta devam ediyor. Serdar Suavi Yazıcı kardeşim 1980 sonrasında ki en zor dönemlerde faaliyetlerde yer almıştır. Siyasi, fikri her çalışmada yer almıştır. Açık sözlü, mert, araştırıcı hoş sohbet güzel bir insandır. Kıymetli Serdar Suavi Yazıcı ülküdaşımız, fedekar benim için ve ülkücü hareket içinde değerli ülküdaşımız Celalettin Yazıcı Arkadaşımızın kardeşidir. Ailece ülkücü hareketin mücadelesinde yer almış değerli insanlardır. Saygıdeğer Serdar Suavi Yazıcı ülküdaşımız hareketin bir değeridir. Gerçekten vefalı bir insandır. Rabbim razı olsun. Buradan kıymetli Ülküdaşımız Serdar Suavi Yazıcı, alırsın her bir ferdine ve değerli ülküdaşımız Celalettin Yazıcı kardeşime sağlık mutluluk başarı ve hayırlı uzun ömürler diliyor selam sevgi ve saygılarımı yolluyorum.    
Bafra'da Ülkücü Hareketin Hafızası Adnan Hazırın Kaleminden...
Kıymetli yiğit ülküdaşımız 1980 sonrasında genç neslin güzel insanı Serdar Suavi Yazıcı 
Kıymetli Serdar Suavi Yazıcı ülküdaşımızı 40 yıla yaklaşan bir süredir tanışıklığımız var. Ülkücü olarak tanıdım ve ülkücü olarakta devam ediyor.
Serdar Suavi Yazıcı kardeşim 1980 sonrasında ki en zor dönemlerde faaliyetlerde yer almıştır. Siyasi, fikri her çalışmada yer almıştır. Açık sözlü, mert, araştırıcı hoş sohbet güzel bir insandır.
Kıymetli Serdar Suavi Yazıcı ülküdaşımız, fedekar benim için ve ülkücü hareket içinde değerli ülküdaşımız Celalettin Yazıcı Arkadaşımızın kardeşidir. Ailece ülkücü hareketin mücadelesinde yer almış değerli insanlardır.
Saygıdeğer Serdar Suavi Yazıcı ülküdaşımız hareketin bir değeridir. Gerçekten vefalı bir insandır. Rabbim razı olsun.
Buradan kıymetli Ülküdaşımız Serdar Suavi Yazıcı, alırsın her bir ferdine ve değerli ülküdaşımız Celalettin Yazıcı kardeşime sağlık mutluluk başarı ve hayırlı uzun ömürler diliyor selam sevgi ve saygılarımı yolluyorum.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.