ÜNYESPOR'A YILDIRIM TRANSFER

Samsun-Haber (SHA) - Samsun Haber Ajansı | 04.07.2024 - 00:08, Güncelleme: 04.07.2024 - 00:08
 

ÜNYESPOR'A YILDIRIM TRANSFER

Başarılı kanat oyuncu Oğuzhan Yıldırım Ünyespor'a transfer oldu.
Samsun 19 Mayıs Üniversitesi besyo öğrencisi olan Oğuzhan Yıldırım bu sezon 9 gol 10 asistle büyük bir çıkış yaparak göz doldurdu. Ünyespor'un bu sezon 3.lige çıkması için yeni sezonda mücadele edeceğini söyleyen Yıldırım; "Güzel ve futbolu seven bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Geçen sezon başarılı bir grafik çizdim. Aynı başarıyı daha da ileriye taşıyarak Ünyespor'un başarısı için ter dökeceğim. Allah'ın izniyle bu sezon takımımızı 3. Lige takım arkadaşlarımla birlikte çıkarmak için çalışacağız. Herkese çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.
Başarılı kanat oyuncu Oğuzhan Yıldırım Ünyespor'a transfer oldu.

Samsun 19 Mayıs Üniversitesi besyo öğrencisi olan Oğuzhan Yıldırım bu sezon 9 gol 10 asistle büyük bir çıkış yaparak göz doldurdu.

Ünyespor'un bu sezon 3.lige çıkması için yeni sezonda mücadele edeceğini söyleyen Yıldırım; "Güzel ve futbolu seven bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Geçen sezon başarılı bir grafik çizdim. Aynı başarıyı daha da ileriye taşıyarak Ünyespor'un başarısı için ter dökeceğim. Allah'ın izniyle bu sezon takımımızı 3. Lige takım arkadaşlarımla birlikte çıkarmak için çalışacağız. Herkese çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.