USLUOĞLU'NDAN 40. YILINDA 5. ŞUBE

Samsun-Haber (SHA) - Samsun Haber Ajansı | 25.09.2023 - 13:47, Güncelleme: 25.09.2023 - 16:11
 

USLUOĞLU'NDAN 40. YILINDA 5. ŞUBE

Samsun'da hizmet sektörünün öncü kuruluşlarından Usluoğlu'nun 5. şubesi Ankara Yolu'nda düzenlenen muhteşem açılış töreni ile hizmete girdi.
Samsun'da 'İyi ki Varsın Dedirten Lezzetler' sloganıyla 40 yıldır Samsunlulara hizmet veren Usluoğlu'nun Belediye, Atakum, Canik ve 100. Yıl Bulvarı şubelerinin ardından 5. şubesi, protokol üyelerinin katıldığı muhteşem açılış töreni ile Ankara Yolu Keresteciler Kavşağı'nda hizmete girdi. Törenin açılış konuşmasını yapan Usluoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Uslu, ''Babamız Esrafil Uslu'nun 1953 yılında mesleğe adım atmasıyla başlayan süreç, 1983 yılında Samsun'da Usluoğlu ismiyle markalaşma yolculuğuna başladı. Ana mesleğimiz olan baklavacılık sonrasında sektörümüz ile ilgili gelişen ve değişen ihtiyaçlar doğrultusunda, hizmet ve ürün yelpazemizi de Ar-Ge çalışmalarımız ile geliştirerek siz değerli hemşehrilerimizin hizmetine sunmaya devam ediyoruz. 40. yılımızda ise şehir içi hizmetlerimize 24 saat hizmet anlayışı ile kaliteli karayolu tesis işletmeciliğini de ilave ederek başarılı yolculuğumuza sizlerle devam etmek bizleri mutlu edecektir. Katılımlarınız için ailem ve şahsım adına teşekkür ve şükranlarımı sunarım.'' dedi.  ASKON Başkanı Ahmet Alp Doğru yaptığı konuşmada Samsun markası Usluoğlu emin adımlarla yoluna devam ettiğini belirterek, işletmenin hayırlı olmasını diledi. İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, işletmede ciddi bir emek olduğunu belirterek, hayırlı olması dileğinde bulundu. Eski Samsun Valisi Osman Kaymak ise Samsun'da olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, ''Uslu ailesi başarılı işlere imza atmaya devam ediyor. İnsana hizmet hizmetlerin en güzeli. Çünkü insan üzerinden ekmeğimizi kazanıyoruz. Uslu ailesi işini çok önemsiyor, helal rızık peşinde koşuyor ve kaliteli hizmet sunuyorlar. İşletmenin Samsun'a ve uslu ailesine hayırlı olmasını diliyorum'' dedi. İYİ Parti Grup Başkanvekili Samsun Milletvekili Erhan Usta da, karayolu üzerinde açılan işletmenin Samsun'un tanıtımı açısından çok önemli olduğunu belirterek, yeni şubenin hayırlı olmasını diledi. Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesi kesildi. Açılış törenine ayrıca Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Nihat Soğuk, SGK İl Müdürü Ünal Kaya, İşkur İl Müdürü Gökhan Dürümlü, SGK Daire Başkanı Selahattin Uyuğ, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır, Atakum Belediye Başkan Vekili Hasan İpek, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Abdülkadir Köstek, eski Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, ASKON üyesi iş insanları, SAMGİAD üyesi iş insanları ve çok sayıda davetli katıldı. Aynı zamanda ASKON Başkan Yardımcısı üyesi olan Usluoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Engin Uslu, açılış törenlerine katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ederek, ''5. şubemizi açtık. Usluoğlu markası büyümeye devam ediyor. Usluoğlu olarak yaptığımız yatırımlarla istihdama katkı sağlamaya devam ediyoruz. Samsun'umuza hayırlı olsun'' dedi.
Samsun'da hizmet sektörünün öncü kuruluşlarından Usluoğlu'nun 5. şubesi Ankara Yolu'nda düzenlenen muhteşem açılış töreni ile hizmete girdi.

Samsun'da 'İyi ki Varsın Dedirten Lezzetler' sloganıyla 40 yıldır Samsunlulara hizmet veren Usluoğlu'nun Belediye, Atakum, Canik ve 100. Yıl Bulvarı şubelerinin ardından 5. şubesi, protokol üyelerinin katıldığı muhteşem açılış töreni ile Ankara Yolu Keresteciler Kavşağı'nda hizmete girdi.

Törenin açılış konuşmasını yapan Usluoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Uslu, ''Babamız Esrafil Uslu'nun 1953 yılında mesleğe adım atmasıyla başlayan süreç, 1983 yılında Samsun'da Usluoğlu ismiyle markalaşma yolculuğuna başladı. Ana mesleğimiz olan baklavacılık sonrasında sektörümüz ile ilgili gelişen ve değişen ihtiyaçlar doğrultusunda, hizmet ve ürün yelpazemizi de Ar-Ge çalışmalarımız ile geliştirerek siz değerli hemşehrilerimizin hizmetine sunmaya devam ediyoruz. 40. yılımızda ise şehir içi hizmetlerimize 24 saat hizmet anlayışı ile kaliteli karayolu tesis işletmeciliğini de ilave ederek başarılı yolculuğumuza sizlerle devam etmek bizleri mutlu edecektir. Katılımlarınız için ailem ve şahsım adına teşekkür ve şükranlarımı sunarım.'' dedi. 

ASKON Başkanı Ahmet Alp Doğru yaptığı konuşmada Samsun markası Usluoğlu emin adımlarla yoluna devam ettiğini belirterek, işletmenin hayırlı olmasını diledi.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, işletmede ciddi bir emek olduğunu belirterek, hayırlı olması dileğinde bulundu.

Eski Samsun Valisi Osman Kaymak ise Samsun'da olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, ''Uslu ailesi başarılı işlere imza atmaya devam ediyor. İnsana hizmet hizmetlerin en güzeli. Çünkü insan üzerinden ekmeğimizi kazanıyoruz. Uslu ailesi işini çok önemsiyor, helal rızık peşinde koşuyor ve kaliteli hizmet sunuyorlar. İşletmenin Samsun'a ve uslu ailesine hayırlı olmasını diliyorum'' dedi.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Samsun Milletvekili Erhan Usta da, karayolu üzerinde açılan işletmenin Samsun'un tanıtımı açısından çok önemli olduğunu belirterek, yeni şubenin hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesi kesildi.

Açılış törenine ayrıca Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Nihat Soğuk, SGK İl Müdürü Ünal Kaya, İşkur İl Müdürü Gökhan Dürümlü, SGK Daire Başkanı Selahattin Uyuğ, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır, Atakum Belediye Başkan Vekili Hasan İpek, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Abdülkadir Köstek, eski Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, ASKON üyesi iş insanları, SAMGİAD üyesi iş insanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Aynı zamanda ASKON Başkan Yardımcısı üyesi olan Usluoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Engin Uslu, açılış törenlerine katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ederek, ''5. şubemizi açtık. Usluoğlu markası büyümeye devam ediyor. Usluoğlu olarak yaptığımız yatırımlarla istihdama katkı sağlamaya devam ediyoruz. Samsun'umuza hayırlı olsun'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.